„Tot primesc mesaje în fiecare zi.” Ileana Sterp, despre plecările soțului său

„Tot primesc mesaje în fiecare zi.” Ileana Sterp, despre plecările soțului său
„Tot primesc mesaje în fiecare zi.” Ileana Sterp, despre plecările soțului său

Ileana Sterp a vorbit despre soțul ei, Dani, care nu mai apare pe rețelele de socializare sau în videoclipurile pe care le postează pe YouTube.

Nu mai este mult timp până la Crăciun, iar Ileana, fiica cea mare a mamei Geta, simte că nu mai face față cu treburile casei, mai ales că trebuie să se ocupe foarte mult de Carla, mezina familiei.

Ileana Sterp este foarte apreciată pe rețelele de socializare, iar de-a lungul timpul a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de oameni care o susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

Datorită felului ei de a fi și a sincerității de care a dat dovadă, oamenii de acasă sunt foarte atașați de sora lui Culiță.

Citește și: “Sper să nu mă criticați prea tare pentru asta!” Ileana Sterp a apărut cu ochii plini de lacrimi în mediul online

Ileana Sterp, despre plecările soțului său

Viitoarea mămică, însărcinată cu cel de-al doilea copil, a împodobit bradul și s-a ocupat de toate pregătirile prin casă, deoarece Crăciunul se apropie.

Fiica cea mare a mamei Geta a făcut curat prin casă, a mers la mama ei și a ajutat la tăierea porcului.

Ileana Sterp a menționat că nu se simte tocmai bine în ce privește cea de-a doua sarcina, deoarece are stări rău în majoritatea timpului, iar faptul că este fără soțul ei o cam întristează.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De mai mult de o lună de zile, Dani, soțul Ilenei este plecat cu munca în străinătate, acolo unde are mai multe lucrări.

Este cunoscut faptul că soțul ei are o firmă de construcții, iar în această perioadă programul lui este foarte încărcat. Fiica mamei Geta i-a dus dorul lui Dani zile întregi și era obișnuită ca bărbatul să aibă mereu lucrări în apropierea orașului.

Citește și: „Mă mândresc.” Geta Sterp, imagine emoționantă, dintr-un moment important din viața ei

leana Sterp, despre plecările soțului său
leana Sterp, despre plecările soțului său[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ileana Sterp își dorește ca soțul ei sa nu mai fie atât de des plecat

Ileana a spus că soțul ei are o perioadă în care lucrează doar în deplasare, mai ales că el lucra doar prin apropiere și îi este foarte dor de el.

„Voiam să vă zic că poate mulți dintre voi vă întrebați și tot primesc mesaje în fiecare zi unde este Dani, de ce nu mai apare pe vlogguri, pe story-uri, când o să-l vedem...Dani

are o perioada în care lucrează doar în deplasare. Așa s-o nimerit. Și pentru el e destul de ciudat. El lucra doar prin apropiere pe aici, în județul Alba și de asta Dani nu mai apare destul de des. Noi suntem bine, Slava Domnului, doar că ne ducem dorul destul de mult, el fiind mai mereu plecat. Acum, bine că e în tara și vine în weekenduri acasă. Sper să treacă perioada asta foarte repede pentru că nu sunt obișnuită să stau fară el și nu îmi place, mai ales că am nevoie de ajutorul lui fiind însărcinată.
Am nevoie să mă ajute să fie cu noi, suport fizic, psihic..."
, a spus Ileana Sterp.

leana Sterp, despre plecările soțului său
leana Sterp, despre plecările soțului său[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Iancu Sterp. „Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Culiță Sterp, nouă infracțiune adăugată la dosar. Oamenii legii au cerut recalcularea alcoolemiei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies