”Toți avem provocări în viață peste care învățăm să trecem atunci când ne dorim.” Ce sacrificii a făcut Valentina Pelinel pentru mariajul cu Cristi Borcea

”Toți avem provocări în viață peste care învățăm să trecem atunci când ne dorim.” Ce sacrificii a făcut Valentina Pelinel pentru mariajul cu Cristi Borcea
”Toți avem provocări în viață peste care învățăm să trecem atunci când ne dorim.” Ce sacrificii a făcut Valentina Pelinel pentru mariajul cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a discutat despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă în căsnicia cu afaceristul. Iată ce a declarat acesta!

Valentina Pelinel este una dintre cele mai cunoscute fotomodele de la noi din țară, care are o relație de câțiva ani alături de omul de afaceri, Cristi Borcea. Deși cei doi au creat vâlvă când au devenit un cuplu, aceștia sunt în zilele de astăzi foarte apreciați, deși nu le-a fost ușor la început să înfrunte diverse dificultăți și situații tensionate. Cu toate astea, din spusele vedetei, aceștia au fost o echipă și au reușit împreună să treacă peste provocările vieții, deoarece au luptat pentru relația lor și pentru cei mici.

„Sunt împlinită și fericită pe toate planurile, așa este. Însă nu cred că am plătit un preț mai mare sau mai mic decât orice altă persoană. Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate, însă toți avem provocări în viață peste care învățăm să trecem atunci când ne dorim ceva cu adevărat. Am luptat pentru relația cu Cristi, pentru copiii mei, pentru fericirea noastră așa cum ar face orice femeie care simte că acolo este locul ei.

Ușor nu a fost, însă împreună am făcut echipă comună, am vorbit public când a fost cazul și am lăsat să treacă pe lângă noi alte lucruri, care nu meritau atenția noastră.”, a declarat Valentina Pelinel, pentru Viva.ro.

Citește și: ”Este cel mai plătitor.” Vica Blochina a surprins o lume întreagă, după declarațiile neașteptate despre Cristi Borcea! Ce a spus vedeta despre soțul Valentinei Pelinel

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce sacrificii a făcut Valentina Pelinel pentru mariajul cu Cristi Borcea[Sursa foto: Instagram]

Valentina Pelinel, mărturisiri despre copiii ei

Din rodul iubirii Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea, au apărut pe lume trei copilași, pe care îi iubesc nespus de mult. Blondina a făcut o serie de declarații și despre micuți, precizând că legătura pe care o au aceștia, ca frați, este una specială deoarece se înțeleg de minune, lucru ce îi bucură pe amândoi extrem de mult.

„Copiii cresc frumos și armonios, sub ochii noștri, în fiecare zi uimindu-ne cât de multă dragoste pot să trezească în sufletele noastre, în moduri noi. Ce este cel mai important este că se înțeleg toți bine, își petrec timpul împreună jucându-se și, mai ales, cei mici învață de la cei mari. Este una dintre cele mai frumoase relații. Este atât de multă iubire, protecție și sprijin între ei și sunt mândră de conexiunea lor specială.”

, a mai spus Valentina Pelinel, pentru aceeași sursă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Mai bine mai târziu decât niciodată.” Cristi Borcea, despre căsnicia cu Valentina Pelinel

Ce sacrificii a făcut Valentina Pelinel pentru mariajul cu Cristi Borcea[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Este o boală care omoară părintele.” Diana Șucu trece prin clipe grele. Fiul său se confruntă cu probleme de sănătate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies