„Totul a fost rapid. A fost nuntă, a fost cununie! Tatăl meu vitreg nu a fost de acord.” Narcisa a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o, înainte să se căsătorească cu Nicolae Guță

„Totul a fost rapid. A fost nuntă, a fost cununie! Tatăl meu vitreg nu a fost de acord.” Narcisa a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o, înainte să se căsătorească cu Nicolae Guță
„Totul a fost rapid. A fost nuntă, a fost cununie! Tatăl meu vitreg nu a fost de acord.” Narcisa a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o, înainte să se căsătorească cu Nicolae Guță

Narcisa și Nicolae Guță au avut o căsnicie controversată, dar puțini știau că Guță nu a fost primul bărbat din viața Narcisei. Ea s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 15 ani.

Narcisa Guță, cunoscută pentru confruntările aprinse cu iubitele lui Nicolae Guță, a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa personală în cadrul emisiunii "În oglindă" cu Mihai Ghiță.

Citește și: „Dacă erai femeie serioasă nu-ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul de care zici ca l-ai cunoscut prin spitale.” Cum a reacționat Dana Roba, după ce Narcisa Guță i-a adus o serie de acuzații dure

Narcisa a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o, înainte să se căsătorească cu Nicolae Guță

În timpul emisiunii, Narcisa a dezvăluit că a avut un mariaj timpuriu, conform tradiției, la vârsta de doar 15 ani, dar nu cu Nicolae Guță. Ea a mărturisit că totul s-a întâmplat extrem de rapid, și nu a avut timp să realizeze pe deplin ce se petrecea.

Un aspect puțin cunoscut despre viața lui Narcisa este faptul că tatăl ei vitreg s-a opus vehement căsătoriei sale cu primul soț, declanșând un adevărat scandal în familia sa.

Aceste dezvăluiri au aruncat lumină asupra unei părți mai puțin cunoscute din viața controversată a Narcisei și au stârnit interesul publicului în ceea ce privește detaliile mai puțin cunoscute ale trecutului său.

„Totul a fost rapid.

A fost nuntă, a fost cununie. Tatăl meu vitreg nu a fost de acord. Au fost niște scandaluri, au fost mai multe chestii. El a fost arestat pentru că eu eram minoră”, a povestit Narcisa Balaban.

Narcisa a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o, înainte să se căsătorească cu Nicolae Guță
Narcisa a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o, înainte să se căsătorească cu Nicolae Guță[Sursa foto: Facebook]

Narcisa, despre primul soț

În ciuda problemelor legale care au apărut în viața sa, Narcisa Guță a dezvăluit recent detalii neașteptate despre trecutul său, inclusiv despre primul său mariaj.

Chiar dacă viața de femeie măritată cu primul soț nu a fost la fel de fericită pe cât și-ar fi dorit, Narcisa a mărturisit că a fost influențată de femeile din familia sa și a luat o decizie importantă. Deși primul soț era cunoscut pentru gelozia și posesivitatea sa, Narcisa consideră că aceste experiențe tumultuoase i-au fost utile în viață.

Narcisa a adăugat că primul soț dispunea de resurse financiare considerabile pentru acea perioadă, dar perioada lor împreună a fost marcată de confuzie și provocări.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Era un om foarte gelos, un om posesiv. El a avut în viața lui femei mai ușoare și credea că și eu sunt tot așa și îmi băga niște vorbe în cap. Îmi spunea să fiu cuminte, să fiu la locul meu, dar aceste lucruri mi-au prins bine”, a spus Narcisa Guța despre primul soț.

Narcisa a fost nevoită să se mărite de la vârsta de 15 ani

Narcisa Guță a făcut dezvăluiri șocante în cadrul unei emisiuni televizate, dezvăluind detalii despre primul său mariaj.

Ea a mărturisit că s-a căsătorit la vârsta de 15 ani, conform tradițiilor, însă nu cu Nicolae Guță. A descris această perioadă ca fiind una rapidă și a dezvăluit că tatăl ei vitreg s-a opus vehement acestei căsătorii, provocând scandaluri și chiar determinând arestarea sa, deoarece ea era minoră.

Cu toate acestea, Narcisa a ales să îl ierte, ținând cont de tradițiile și valorile familiei sale, care susțineau că o femeie trebuie să fie cu primul bărbat din viața sa.

Despre primul soț, Narcisa a dezvăluit că acesta era extrem de gelos și posesiv, dar că aceste caracteristici l-au ajutat în viață. Ea a menționat că el avea o situație financiară bună pentru vârsta sa și că a fost o perioadă confuză din viața ei.

„Mihai Ghiță: Te-ai mărita la 15 ani,  cu tradiții, cu nuntă.

Narcisa Guta: Da, iți dai seama că a fost ceva, așa cum să zic, rapid. A fost nuntă, a fost cununie a fost…. Doar si chestia asta când mi s-a întâmplat, tatăl meu vitreg nu a fost de acord. Au fost niște scandaluri, au fost mai multe chestii, l-au dat poliției, au fost multe, multe, multe. El a fost arestat că eram minora.

Mihai Ghiță: Și apoi l-ai iertat?

Narcisa Guta: L-am iertat că am zis na..  La noi, la romi, când ieși cu cineva de domnișoară, zici că-i normal să-ți dea acel bărbat. Așa e gândirea mea după familie. De domnișoară, cu bărbatul cu care să trăiești cu el până la sfârșitul vieții, pentru că majoritatea mătușilor mele, familia mea, chiar așa, sunt doar cu primul bărbat pe care l-au luat. Așa e tradiția în familia mea.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mihai Ghiță: Deci, dacă proiectăm acum imaginea ta, la 16 ani, viitorul tău era acolo, la Focșani, nevastă cu mai mulți copii lângă acest bărbat. Dar te întreb acum din acea amintire plăcută a copilăriei fericite, când ai devenit nevastă, cum ți se transforma viața de nevastă tot într-una fericită?

Narcisa Guta: Nu neapărat fericită, pentru că acel om nu vreau, ți-am zis, nu vreau să discut prea mult despre el. Era un om…. Cum să spun eu, era foarte gelos. Înțelegi? Și un om posesiv, să zic așa. Și el cu ce a trăit el până în acel moment, să mă cunoască pe mine, a avut în viața lui femei mai ușoare și el credea că și eu tot așa și mă făcea geloasa inutil. Îmi impunea niște vorbe așa, ca eu să le am în cap, adică să fiu cuminte, să fiu la locul meu.

Mi-au prins atât de mie lucrurile astea. Îmi spunea Narcisa, să fii cuminte. În viață sunt bune chestiile astea mie mi-au prins bine, sincer. Acum, dacă dau timpul înapoi în poziția asta în care sunt eu, cu demnitatea mea care o am poate și datorită acestui bărbat, chiar dacă a fost posesiv și foarte gelos, mi au prins bine unele chestii. Adică ca un fel de școală a vieții m-a învățat.

Era mai mare, era șmecher cum era pe timpul ala, avea casa. Era un om la 20 de ani, dar pus pe picioare. Nu era fraier. Era mai și un fel de șmecheraș prin oraș, înțelegi?

Mihai Ghiță: Dar tu fericită erai?

Narcisa Guta: Sincer să zic, atunci nu deosebeam așa o fericire de bărbat cu fericirea de copil. Eram confuză într-un cuvânt, dar nu aveam cu ce să compar, pentru că eu, orice făceam, era mama lângă mine. Treceam prin toate lucrurile astea într-un fel, ușor. Era și violent. Da. A fost foarte violent cu mine”, a fost dialogul dintre cei doi.

Narcisa a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o, înainte să se căsătorească cu Nicolae Guță
Narcisa a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o, înainte să se căsătorească cu Nicolae Guță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba. „Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!"



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Daniel a zis că s-au certat și după l-a lovit cu piciorul în burtă și n-a mai judecat ce face. A deschis dulapul din bucătărie.” Dana Roba a fost pusă la pământ de fratele lui Daniel Balaciu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies