TOTUL despre cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021 | Focoasa brunetă a fost vedetă de televiziune!

Cine este Raluca Dumitru,  noua concurentă de la Survivor România 2021?
Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021?

Raluca Dumitru noua concurentă intră în competiția Survivor România 2021, după ce a renunțat la televiziune în favoarea antreprenoriatului

Raluca Dumitru este noua concurentă a emisiunii Survivor România 2021. Aceasta a prezentat în trecut un matinal alături de Răzvan Botezatu și de câțiva ani s-a retras de pe micile ecrane pentru a-și continua activitatea de antreprenoriat și vlogging. Voluptuoasa Raluca intră cu mari speranțe în competiția fenomen.

În vârstă de 34 de ani, Raluca își dorește să nu dezamăgească publicul telespectator, dar nici pe familia ei.

Competiția Survivor România 2021 este o provocare și cu sigurața o să facă față tuturor traseelor de pe uscat, dar și pe cele ale Mării Caraibelor. Focoasa brunetă a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial.

Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021?
Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021?[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor România. Vedeta adoră provocările și vrea să câștige Marele Premiu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cine este Raluca Dumitru de la Survivor România 2021?

Pentru că are planuri mari în ceea ce privește viitorul ei, în situația în care ea o să fie câștigătoarea Survivor România 2021, o să își poată cumpăra un apartament pe care îl dorește și o să investească și într-un bussines.

Câştigătorul Survivor România 2021 al sezonului 2 va pleca acasă cu o sumă fabuloasă în contul bancar.

Cu toate că emisiunea pentru supraviețuire mai are multe episoade de difuzat până la Marea Finală, concurenții știu că banii pe care îi pot obține în urma competiției le pot îndeplini niște dorințe arzătoare. Fie că este un concurent din echipa Faimoșilor sau a Războinicilor, învingătorul se întoarce în România cu o sumă de 250.000 lei.

Citeste si: Cine este Irisha de la Survivor România 2021. Finalista sezonul 5 Bravo, ai stil! luptă pentru supraviețuire în Dominicană

Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021?
Raluca Dumitru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Raluca Dumitru, cearta apriga cu Sebastian Chitosca! "Asta e felul meu de a fi! Vrei sa ma schimbi acum la 34 de ani?" De la ce anume a izbucnit conflictul?

Care este mare premiu al emisiunii Survivor România 2021?

În ediția de astăzi, Daniel Pavel o să facă un anunț suprinzător pentru membrii ambelor echipe: „Survivor România este o competiție și are surprize peste surprize.

Haideți să le primim pe noile coechipiere!” Rămâne de văzut în ediția emisiunii cum o să fie împărțite noile concurente ale show-ului difuzat de postul Kanal D.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Irina Ceban/Irisha de la Survivor România. Cum a devenit faimoasă în România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies