Totul despre fiolele de înfrumusețare

Totul despre fiolele de înfrumusețare
Totul despre fiolele de înfrumusețare

Industria de frumusețe a beneficiat de o adevarată dezvoltare în ultimii ani. Deși în anii care au trecut rutina de îngrijire a tenului era cât mai simplistă, în cel mai bun caz, alcătuită dintr-un demachiant și o cremă pentru hidratare, în zilele de astăzi, lucrurile stau mult mai diferit.

Diana Baicu, specialist în frumusețe, a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre fiolele de înfrumusețare.

Ce sunt fiolele de înfrumusețare

Fiolele de înfrumusețare reprezintă o versiune mai concentrată de ingrediente active, care ajută la rezolvarea diverselor probleme specifice ale pielii: riduri, pete, acnee, piele uscată. Odată la câteva zile, tenul devine deshidratat, sensibil, iritat, matur, și tocmai datorită acestor probleme legate de condiția tenului este nevoie de aplicarea unor fiole.

”Fiolele sunt niște concentrate de ingrediente active, în așa fel concepute încât să targheteze exact nevoile pielii noastre. Întotdeauna când folosim fiole ne bazăm condiția pielii noastre, nu pe tipul de ten. Din punct de vedere al tipului de ten, știm că avem trei tipuri de ten: uscat, gras sau mixt, care este semi permanent, adică foarte mulți ani vom avea acest tip de ten. Odată cu înaintarea în vârstă, se poate schimba mai mult sau mai puțin. În ceea ce privește condiția tenului nostru, ea se schimbă în curs de câteva zile. Vorbim despre tenul deshidratat, tenul sensibil, tenul matur, tenul iritat, și tocmai aceste probleme legate de condiția tenului nostru vrem să le tratăm”, a

spus specialista.

Citește și: Ce este acidul glicolic și cum îl introduci în rutina ta de îngrijire

Totul despre fiolele de înfrumusețare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Metode prin care poți rămâne tânără fără intervenții estetice

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum se folosesc fiolele

Primul pas, înainte de a aplica pe ten o fiolă, este de a ne asigura că se începe cu o fiolă de hidratare. Mai apoi, se trece la fiolele care au capacitatea de a regla secreția de sebum, și apoi se aplică cele cu efect anti-ageing.

“Întotdeauna se începe cu fiole care au efectul de hidratare, după care trecem la fiole care au rolul de a ne regla secreția de sebum, și apoi la cele anti-ageing”,

a mai explicat ea.

Fiolele se folosesc, de obicei, pentru o perioadă de 7 zile, până la 30 de zile. Astfel, pentru a obține un rezultat cât mai rapid, tenul trebuie să fie demachiat corespunzător, curățat bine și tonifiat. Fiolele se aplică de cele mai multe ori în rutina de seară, la final. După aplicarea fiolei, se trece la crema de față și de ochi.

Cu toate astea, este necesar să folosim o singură fiolă, deoarece este concepută în așa fel încât 2 ml sunt suficienți pentru gât, față și decolteu.

“Ele se folosesc în cură, întotdeauna cel puțin șapte zile, pe care le aplicăm în principiu seara, în rutina de seară, după ce ne-am curățat bine tenul, aplicam fiola, legată de o anumită condiție a tenului pe care vrem să o rezolvăm sau sa o îmbunătățim.

După care, aplicăm întotdeauna crema de față și crema de ochi. Putem să le aplicăm și dimineața, dar dacă le aplicăm atunci nu vom avea același efect pe care îl avem când îl aplicăm seara.(...) Întotdeauna aplicăm toată fiola, deoarece este dată în așa fel încât 2 ml sunt suficienți pentru gât, față și decolteu”, a menționat aceasta.

Citește și: Alimente extrem de sănătoase care îți ajuta tenul. Sunt dovedite științific

Totul despre fiolele de înfrumusețare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citește și: Cum sa lupti impotriva ridurilor prin alimentatie

Diferența dintre fiolă și serum

Diferența dintre serum și fiolă este că serumul se folosește în funcție de tipul de ten, iar fiola se folosește în momentul în care există o situație de criză. Astfel, fiolele sunt variante mai concentrate ale serumurilor. Acestea au o textură mult mai ușoară, și de obicei, o fiola se folosește o singură dată. La fel ca serumurile, fiolele sunt făcute pentru a trata problemele pielii. Fiolele trebuie utilizate ocazional, iar serumurile pot fi aplicate chiar și de 2 ori pe zi. 

“Nu folosim serum. Între serum și fiole este o diferență. Serumul se folosește in funcție de tipul de ten, pe când fiola o folosim atunci când suntem într-o situație de criză”, a precizat specialista.

Citește și: Cum putem avea o piele sănătoasă și hidratată

Totul despre fiolele de înfrumusețare[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum sa lupti impotriva ridurilor prin alimentatie

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies