TOTUL despre masca pe bază de cafea | Te scapă de riduri

Masca cu cafea pentru riduri
TOTUL despre masca pe bază de cafea | Te scapă de riduri

Cafeaua este cel mai bun ingredient natural pentru combaterea îmbătrânirii tenului. Iată cum o poți prepara la tine acasă!

Chiar dacă există o mare varietate de produse cosmetice pe piață, femeile preferă adesea tratamentele naturiste, care se pot prepara acasă, cu ingrediente care se află la îndemâna oricui.

Măștile preparate în bucătăria proprie reprezintă varianta ideală pentru multe doamne și domnișoare care își doresc să folosească doar ingrediente naturale pentru îngrijirea tenului. Specialiștii în frumusețe au afirmat în repetate rânduri că, pentru a obține rezultatele așteptate, măștile faciale trebuie să fie aplicate la un interval de timp regulat și trebuie totodată, să nu conțină combinații de ingrediente la întâmplare.

Masca pe bază de cafea, cel mai bun „medicament” pentru combaterea îmbătrânirii tenului

Cafeaua este unul dintre cele mai folosite ingrediente în compoziția tratamentelor de înfrumusețare, fiind principalul dușman al celulitei. Pe lângă toate aceste efecte benefice, cafeaua poate încetini procesul de îmbătrânire la nivelul feței.

Masca pe bază de cafea trebuie aplicată dimineața pe toată suprafața feței, pentru a obține rezultate optime, în cel mai scurt timp.

Iată ingredientele necesare pentru a obține o mască pe bază de cafea și modul de preparare al acestui amestec!

Masca de fata cu zat de cafea si bicarbonat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingrediente:

Cafea măcinată

Lapte degresat

Citeste si: Trucuri naturale si eficiente pentru ingrijirea ochilor!

Mod de preparare

Ca să preparați o mască pe bază de cafea, aveți nevoie, înainte de toate, de un bol pe care îl veți folosi pentru a amesteca ingredientele. Adăugați cafeaua măcinată și  turnați laptele treptat, pentru a obține un amestec cremos. Amestecați până observați că ingredientele s-au omogenizat și s-au transformat într-o pastă.

Aplicați masca pe bază de cafea pe zonele cele mai afectate de riduri și lăsați-o să-și facă efectul aproximativ 15-20 de minute.

Îndepărtați masca de pe față folosind apă fierbinte și aplicați imediat o cremă puternic hidratantă.

Masca de fata cu cafea si ulei de cocos

Dacă veți folosi masca pe bază de cafea în mod regulat, în fiecare dimineață, ridurile se vor diminua treptat, tenul devenind curat și luminos.

Citeste si: Ce beneficii au foile de dafin pentru sănătate? Află totul de la noi!

Cafeaua este un ingredient natural extrem de folosit atât în compoziția produselor cosmetice din comerț, cât și în amestecurile naturiste preparate acasă.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Dieta indiană poate fi greu de ținut pentru persoanele care consumă carne foarte des

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies