Numarul destinului. Prin cifra destinului putem obține o mulțime de informații despre noi înșine

Numerologie 2021. Cum se calculează cifra destinului și ce înseamnă fiecare număr
Numarul destinului. Prin cifra destinului putem obține o mulțime de informații despre noi înșine

Ce este și cum se calculează numărul destinului (cifra destinului)? Care este numărul destinului tău și ce semnificații are?

Numerologia reprezintă o știință care te poate ajuta în primul rând să afli mai multe lucruri despre tine. Prin cunoașterea cifrei destinului, te poți cunoaște mai bine ca individ și îți poți da seama că uneori universul încearcă să comunice cu tine prin diferite moduri. În urma mai multor studii de specialitate, modalitatea de comunciare poate fi făcută chiar prin aceste numere. Cifra destinului îți poate arata caracteristici generale ale tale la modul general, fără o analiză amănunțită a "hărții" personale.

Ce reprezintă cifra destinului?

Privind cifra destinului nostru, numărul căii vieții și numărul zilei de naștere, putem obține o mulțime de informații despre noi înșine. Puține persoane știu că inclusiv gândurile noastre sau cuvintele pe care le rostim au vibrații. Numerologii cred că fiecare număr are o anumită frecvență. Odată ce vei descoperi tainele numerologiei și implicit cum să îți calculezi cifra destinului din data de naștere, vei înțelege mai multe lucruri despre tine.

Cum calculezi cifra destinului?

Pentru a afla cifra destinului tău scrie pe o foaie data de naștere. Adună toate numere din data nașterii, până când ajungi la o singură cifra.

Exemplu de calcul pentru cifra destinului: 01.12.1985. Adună: 1+1+2+1+9+8+5. Totalul este 27. Adună apoi 2+7=9. Cifra destinului tău este 9.

Cifra destinului are totuși și patru combinații de numere speciale, denumite "numere maestre": 11, 22, 33 sau 44.

Citeste si: Carmen Harra ne spune totul despre anul 2021. Ce ne aşteaptă?

Cifra destinului – numărul 1
Cifra destinului – numărul 1[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO- Numărul casei în care stați reprezintă vibrația locuinței respective

Cifra destinului – numărul 1

Cifra destinul numărul 1. Le este scris în stele să fie lideri! Nativii cifrei de destin 1 se străduiesc să dețină medalia de aur a podiumului în tot ceea ce realizează.

Sunt foarte independenți și lucrează cel mai bine singuri. De multe ori uimesc de câte idei bune pot avea. Sunt foarte hotărâți să își atingă obiectivele și mai ales să fie încrezători în ei înșiși. „Cine nu riscă nu câștigă este o vorbă  din popor” ce li se potrivește de minune, pentru că își asumă riscuri pentru a obține ceea ce își doresc. Munca grea nu reprezintă o povara pentru ei și fac tot posibilul că lucrurile să se întâmple.
Cel mai bun mediu de lucru pentru nativii cifrei de destin cu numărul 1 este să fie managerii unei companii, pentru că au abilități de lideri. Mare atenție în anumitele laturi ale lor, pentru că pot fi uneori excesiv de duri. De asemenea trebuie să știe cum să pună problema cu cei din jur pentru că tind să fie egoiști, mai ales atunci când devin foarte critici față de ceilalți din jur.
Fiți totuși, încântați de faptul că purtați o cifra de destin 1!

Citeste si: VIDEO- Astrologii anunță schimbări majore în viața noastră în 2021

Cifra destinului – numărul 2

Cifra destinului – numărul 2. Destinul lor este să aducă armonie în jur. Sunt extrem de sensibili la suferința oamenilor și la lucrurile care se întâmplă în această lume.

Se străduiesc să aducă fericirea tuturor celor din jur. Tot timpul se frământă că nu pot face mai mult pentru omenire și nu pot ajuta mai mult tot ceea ce îi înconjoară. Oamenii cu o energie joasă sunt atrași de ei datorită efectului lor, de a-i face să se simtă mai bine. Au mereu grijă să nu se înconjoare de prea multe situații negative și mai ales de oameni toxici. Poate fi extrem de epuizanti mai ales dacă simt cu ușurință emoțiile din jurul lor. Mereu pun pe ceilalți pe primul loc și mai puțin pe ei. Un mediu de muncă perfect pentru nativii cu cifra de destin 2, poate fi un loc de muncă în care îi pot „servi” pe ceilalți. Persoanele care au cifra destinului 2, au o diplomație desăvârșită!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: CNP-ul tău spune multe lucruri despre tine! Privește cu atenție! Dacă se repetă aceste cifre, ești vizat

Cifra destinului – numărul 3

Cifra destinului – numărul 3. Destinul lor este să inspire oamenii! Persoanele ce dețin cifra de destin cu numărul 3, sunt foarte creativi și se pot exprima cu ușurință prin mijloace creative. De obicei persoanele purtătoare ale acestui număr de destin sunt atrași de pictură, cântat, scris, poezie, actorie, televiziune. Știu să comunice foarte bine și pot inspira oamenii, prin lucruri simple. Au puterea de a transforma oamenii, cu o energie negativă. Un mediu de lucru perfect pentru persoane ce dețin cifra destinului cu numărul 3, poate fi un loc de muncă în care să își poată exprima creativitatea. Uneori pot fi iresponsabil și să nu aibă o finalitate pentru ceea ce și-au propus. Pentru cei guvernați de cifra destinului cu numărul 3, trebuie menționat că sunt foarte nostimi și distractivi.

Citeste si: Secretele pe care le ascunde ziua de naștere: la ce boli ești predispus

Cifra destinului – numărul 4
Cifra destinului – numărul 4[Sursa foto: PixaBay]

Cifra destinului – numărul 4

Cifra destinului – numărul 4. Destinul lor este să creeeze o viață armonioasă și să își poată lasa o „amprentă ” pe pământ. Nativii cifrei de destin cu numărul 4 sunt foarte disciplinați și responsabili. Lucrează din greu pentru a obține tot ceea ce își doresc. Onestitatea, ordinea, organizarea sunt importante pentru ei. Sunt mereu sinceri cu ceilalți și au așteptări reciproce de la cei din jur. Când spui că vor face ceva, o realizeze. La un loc de muncă, sunt angajați eficienți și responsabili și oricine ar fi fericit să îi aibă în echipă. În viață, obțin de obicei lucrurile pe care și le doresc cel mai mult. Nativii cifrei de destin cu numărul 4, atunci când își doresc un lucru, fac în așa fel încât să și obțină. Mediul de lucru perfect pentru ei este unul organizat și în care există stabilitate. Un defect al nativilor cifrei de destin 4 este acela că se pot concentra prea mult pe ceea ce își doresc să realizeze și pot îndepărta oameni valoroși din viața lor.

Citeste si: Cum calculezi CIFRA DESTINULUI și ce semnificații are această cifră?

Cifra destinului – numărul 5

Cifra destinului – numărul 5. Destinul lor este să fie liberi și să simtă aventură peste tot! Exploreaza locuri noi și mereu sunt încăutare de senzații tari. Niciodată nu le place rutina. Un dezavantaj foarte mare pentru nativii cifrei de destin cu numărul 5 este că se pot plictisi foarte repede. Schimbarea frecventă a lucrurilor este importantă pentru ei, deoarece vor să încerce mereu noutatea. Mediul de lucru perfect, ar fi unul în care nu realizează același lucru în fiecare zi.Trebuie să simtă libertatea pe toate planurile. Totuși pot avea probleme pentru a lua decizii și la respectarea acestora.

Cifra destinului – numărul 6

Cifra destinului – numărul 6. Persoanele guvernate de acest număr, au o energie bună și pozitivă în jurul lor, încât îi fac pe oameni să se simtă bine în compania lor. Duc foarte mult grija celorlalți și sunt echilibrați în tot ceea ce realizează. Își doresc tot ce este mai bun pentru cei pe care îi iubesc sau îi îndrăgesc și ajută ori de câte ori pot. Cel mai bun mediu de lucru pentru nativii cifrei de destin cu numărul 6 este acela în care îi pot ajuta pe ceilalți, indiferent dacă este de ordin fizic sau mental. De multe ori au tendința de a pune bunăstarea altora, înaintea lor. Defectul nativilor cifrei de destin cu numărul 6 este ca îi pot face pe alții să devină dependenți de ei.

Citeste si: Ce sunt datoriile karmice și cum plătești greșelile din viețile anterioare

Cifra destinului – numărul 7
Cifra destinului – numărul 7[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit? "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Horoscop rune pentru saptamana 8-14 iunie. Capricornii incep o viata noua, Varsatorii dau lovitura

Cifra destinului – numărul 7

Cifra destinului – numărul 7. Destinul lor este să-ți cauși propriile adevăruri! Nativii cifrei de destin cu numărul 7 sunt gânditori și foarte analitici. Își doresc mereu să știe mai multe despre ei înșiși. Este important pentru ei să-și găseasca „propriile adevăruri”. Au o intuiție aparte și sunt profund conectați la viață. Nativii cifrei de destin 7 atrag oamenii în jurul lor pentru că le pot da răspunsuri și sfaturi bune. Cel mai bun mediu de lucru pentru aceste persoane este acela în care îi pot învăța sau inspira pe alții. Uneori se pot izola de ceilalți și pot fi atrași de spiritualiatate.

Cifra destinului – numărul 8

Cifra destinului – numărul 8. Destinul lor este să ducă o viață sigură și confortabilă. Nativii cifrei de destin cu numărul 8 sunt foarte disciplinați și organizați. Toate lucrurile trebuie să fie la locul lor și să funcționeze cel mai bine cu un program. Oamenii pot depinde de ei pentru că se țin mereu de promisiuni. Sunt foarte muncitori și le place să depună eforturi suplimentare pentru a-și atinge obiectivele. Nu au probleme în atingerea celor mai mari obiective, deoarece sunt tipul de persoane care nu renunță cu ușurință la ceea ce au de îndeplinit. Cel mai bun mediu de lucru pentru ei este cel în care se simt realizați cu rezultatul adus prin munca lor. A fi propriul lor șef sau chiar a conduce o afacere cu angajați, va fi uimitor pentru ei. Un defect major pentru nativii cifrei de destin cu numarul 8 este acela că pot fi aspri față de ceilalți.

Citeste si: Ce semnificație au cifrele din CNP, potrivit lui Mihai Voropchievici

Cifra destinului – numărul 9

Cifra destinului – numărul 9. Destinul lor este să facă în lume, un loc mai bun! Vor să inspire și să schimbe energia oamenilor din jurul lor. Îsi doresc pace și iubire în inimile tuturor și mereu au tendinata de a compătimi. Nativii cifrei de destin cu numărul 9 mereu vor să dea o mână de ajutor celor care au nevoie. Se bucură dacă văd fericirea sau împlinirea oamenilor din jur. Au o putere destul de mare de a ierta cu ușurință pe alții. Oamenii vin la ei atunci când au nevoie de sfaturi bune. Cel mai bun mediu de lucru pentru aceste persoane este unul în care pot avea impact asupra vieții altora. Un defect pentru nativii cifrei de destin cu numarul 9 ar fi că uneori au tendința de a profita de oamenii care nu îi apreciază cu adevărat.

Numărul maestru 11 este o versiune intensificată a cifrei de destin cu numărul 2.

Numărul maestru 22 este o versiune intensificată a cifrei de destin cu numărul 4.

Numărul maestru 33 este o versiune intensificată a cifrei de destin cu numărul 6.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce înseamnă ultima cifră din anul nașterii tale, potrivit maestrului Mihai Voropchievici

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies