Tragedia loveste din nou muzica populara! S-a aflat de curand ca a murit!

Tragedia loveste din nou muzica populara! S-a aflat de curand ca a murit!
Tragedia loveste din nou muzica populara! S-a aflat de curand ca a murit!

Tragedia loveste din nou muzica populara! S-a aflat de curand ca a murit!

Cantareata de muzica populara Silvana Riciu trece prin momente dureroase. Tatal artistei a murit pe patul de spital, dupa ce facuse un accident vascular cerebral.

Desi nu a avut o relatie foarte apropiata cu tatal ei dupa ce mama artista a incetat din viata, Silvana Riciu s-a simtit afectata de evenimentele recente si a lasat totul si a plecat la Constanta, acolo unde se afla internat tatal ei.

“Nu trec printr-o perioada tocmai comoda. Tatal meu a facut accident vascular cerebral si este internat la Constanta. Am fost acum cateva zile la el si initial nici nu ma recunoscuse. 2 zile a fost leguma, acum am aflat de la doctori ca e ceva mai bine. Ma pregatesc sa merg din nou la el, la Constanta. Mi-e greu, dar Dumnezeu mereu m-a ajutat.

Numai o minune de la Dumnezeu ma poate ajuta si acum, sa-si revina… ”, ne povestea Silvana pentru wowbiz.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ileana Ciuculete a povestit drama care a determinat-o sa scrie melodia “Moarte, moarte nemiloasa”: “Joi a avut loc inhumarea, eu rezistand doar cu medicamente puternice!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies