Tragedie în lumea muzicii. A murit André Previn

Tragedie în lumea muzicii. A murit André Previn
Tragedie în lumea muzicii. A murit André Previn

Tragedie în lumea muzicii. Joi, compozitorul, dirijorul şi interpretul american de origine germană André Previn, care a fost recompensat cu patru premii Oscar de-a lungul carierei sale, a murit la vârsta de 89 de ani, a anunţat agenţia care îl reprezenta, IMG Artists, într-un comunicat citat de AFP şi EFE.

 

Muzicianul a fost căsătorit cu actriţa americană Mia Farrow, cu care a avut trei copii biologici şi trei adoptaţi, printre care Soon-Yi, care a devenit mai târziu partenera regizorului Woody Allen. Cauzele decesului lui André Previn nu au fost precizate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andreea Mantea l-a prezentat tuturor pe cel care i-a “furat” inima, la “Vulturii de noapte” Duminica aceasta, de la 23:00, Giani Kirita revine la carma show-ului, alaturi de Catalin Cazacu si Victor Slav

Născut în Berlin la 6 aprilie 1929 din părinţi evrei, André Previn s-a stabilit în SUA în 1939 împreună cu familia sa care a fugit de persecuţia nazistă. De la sfârşitul anilor 40, muzicianul a lucrat la Hollywood ca aranjor şi compozitor, o colaborare recompensată cu patru premii Oscar pentru coloana sonoră a filmelor „Gigi”(1958), „Porgy and Bess” (1959), „Irma la Douce” (1963) şi „My Fair Lady” (1964).



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 3-9 martie. Unii pot trăda în amor sau pot fi trădați, iar alţii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile - previziuni pentru Kfetele.ro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies