TRAGEDIE MARE. Un avion s-a prăbuşit, nu există supravieţuitori

TRAGEDIE MARE. Un avion s-a prăbuşit, nu există supravieţuitori
TRAGEDIE MARE. Un avion s-a prăbuşit, nu există supravieţuitori

Un avion militar aparţinând Forţelor Aeriene din Armenia s-a prăbuşit, marţi dimineaţă, în munţii din regiunea Maralik. Se pare că cei doi piloţi au murit, potrivit Realitatea. 

 

Aeronava a dispărut de pe radar, fiind localizată în munţii din apropierea oraşului Maralik, situat în nord-estul ţării, anunţă site-ul news.am.

 

Avionul s-a prăbuşit, iar cei doi piloţi au decedat, a anunţat pe Facebook Artsrun Hovhannisyan, purtătorul de cuvânt al Ministerului armean al Apărării.

 

Ministerul a anunţat că în jurul orei locale 10.06 s-a pierdut contactul cu aeronava.

 

Aceasta a decolat de pe aeroportul Gyumri pentru a efectua un zbor de antrenament.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Soţia lui Cabral, în sala de naşteri! "Gata, e timpul!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies