„Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea.” Ce a anunțat Ramona Olaru pe rețelele de socializare. Fanii s-au bucurat pentru blondină

„Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea.” Ce a anunțat Ramona Olaru pe rețelele de socializare. Fanii s-au bucurat pentru blondină
„Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea.” Ce a anunțat Ramona Olaru pe rețelele de socializare. Fanii s-au bucurat pentru blondină

Ramona Olaru este una dintre cele mai populare și admirate asistente TV din România. De la debutul său în lumea televiziunii, ea a câștigat un număr impresionant de fani, care o susțin în fiecare moment al carierei sale.

Pe lângă prezența sa în televiziune, Ramona Olaru este extrem de activă și pe platformele de socializare, unde își împărtășește aproape toate aspectele vieții sale. Ea nu se ferește să împărtășească atât momentele plăcute, cât și cele mai puțin fericite cu admiratorii săi.

Mai exact, Ramona Olaru a publicat un clip video în timp ce dansa pe o melodie care aborda tema unei relații încheiate, cu versuri care  îi încurajau pe cei afectați să nu regrete despărțirea.

Ce a anunțat Ramona Olaru pe rețelele de socializare

Prin această acțiune, Ramona Olaru a dorit să le transmită fanilor săi de pe platformele de socializare că a depășit toate obstacolele din viața amoroasă acumulate în ultimul timp și că se află într-o perioadă extrem de fericită.

„Când vei deschide ochii exact ca în piesa asta și vei renunța la partenerul toxic, atunci vei înțelege fericirea.(...)

Las și eu asta aici pentru că trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea”, a scris Ramona Olaru, în dreptul unui videoclip cu ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ramona Olaru, despre viața sa amoroasă din prezent

După încheierea relației cu Cătălin Cazacu, au circulat numeroase speculații cu privire la viața amoroasă a Ramonei Olaru.

Totuși, într-un moment dat, aceasta a făcut declarații publice afirmând că este singură și, cu toate acestea, se simte foarte bine în sfera sa sentimentală.

În plus, Ramona Olaru a subliniat că este deschisă să întâlnească și să iasă cu alți bărbați în viitor, deoarece consideră că este important să exploreze opțiuni și să-și întâlnească potențialul partener de viață.

„Viața mea sentimentală e foarte bună, sunt singură! În sfârșit, trebuia să spun că sunt singură! M-am mai întâlnit și probabil că o să mă mai întâlnesc.

Cum ar trebui să îmi cunosc viitorul soț dacă nu ies la întâlniri? Să aibă peste 34, 35 de ani, să fie mai închis la culoare, nu prea gras, nu prea slab, să fie grijuliu, protector, să nu aibă în cap înșelatul și atenția altor femei, să fiu centrul Universului său. Să știu că mă pot baza oricând pe el. Nu am nevoie de banii lui, pentru că mi-i fac singură, dar să ofere stabilitate.
Să fie protector pentru mine și pentru fetița pe care eu mi-o doresc. Dacă iese băiat, asta e, accept orice de la viață”,
a mai spus Ramona Olaru.

Ce a anunțat Ramona Olaru pe rețelele de socializare
Ce a anunțat Ramona Olaru pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies