Transformă-ți spațiul: 5 sfaturi practice pentru îmbunătățirea locuinței studențești

cum sa iti transformi camera de student
Transformă-ți spațiul: 5 sfaturi practice pentru îmbunătățirea locuinței studențești

Chiar și locuința de student trebuie, mai devreme sau mai târziu, să fie îmbunătățită. Însă știați cum o puteți face, mai exact?

Aflați din rândurile următoare, ce schimbări puteți face în camera de student, pentru a avea o aură mult mai confortabilă, dar și pentru a vă putea relaxa atunci când vă doriți.

 

1. Faceți acele cabluri să dispară

Este evident că aveți o mulțime de dispozitive care au nevoie de conectare sau reîncărcare în mod regulat.

Veți pierde timp prețios și veți avea dureri de cap în timp ce vă tratați dureri de cap, dacă lăsați cablurile întinse și nu le aranjați. În plus, veți continua să vă împiedicați de ele de fiecare dată când vă grăbiți să ajungeți la clasă. Cea mai simplă metodă de a rezolva această problemă este să cumpărați un organizator de cabluri, care este ușor accesibil atât în magazinele de hardware, cât și în magazinele online.
Cu o gamă largă de dimensiuni, formate și modele, puteți alege cel care funcționează cel mai bine. Mai multe dintre acestea pot fi cumpărate pentru stațiile de încărcare specifice, cum ar fi la birou, lângă televizor sau lângă canapea.

Citește și: 7 modificări simple pe care le poți face pentru a aduce sănătatea în casă

decoratii casa interior
Transformă-ți spațiul: 5 sfaturi practice pentru îmbunătățirea locuinței studențești[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Psihologia culorilor în decorarea casei: Cum să creați diferite stări de spirit cu ajutorul culorilor

2. Modernizează-ți mobila

Pentru a revitaliza spațiul, nu este necesar să-l înlocuiți complet cu mobilierul preferat. Acest lucru nu numai că va pune o adâncitură semnificativă în contul bancar, dar vă va pune și în dificultate în ceea ce privește logistică, deoarece trebuie să mutați o mulțime de articole de uz casnic.

Tapetul este capabil să revitalizeze un spațiu fără a lăsa urme. În caz contrar, veți ajunge la un loc suprastimulat și lipicios care copleșește simțurile, așa că asigurați-vă că adăugați acest lucru doar în zonele cheie. Încercați să construiți un singur perete și folosiți tapetul rămas pentru sertare sau blaturi. Oglinzile vechi pot fi refolosite ca decorațiuni. Le puteți pune pe un perete sau pe un colț pentru a face spațiul să pară mai mare decât este.
Pentru a adăuga textură, puteți chiar să folosiți oglinzi mai mici pe blaturi sau să le aranjați în mozaicuri. Întoarce-ți scaunul cu capul în jos și atârnă cutii de depozitare sau genți frumoase pentru a face mai mult loc pentru lucrurile tale.

Transformă-ți spațiul: 5 sfaturi practice pentru îmbunătățirea locuinței studențești[Sursa foto: freepik]

3. Separați-vă spațiile de lucru și de agrement

Nu este o idee bună să utilizați o zonă întreagă pentru relaxare și muncă.

Atunci când amintirile când ați tastat pe un laptop în miezul nopții vă împiedică să vă relaxați, nu vă puteți relaxa cu adevărat. Stabiliți limite sănătoase și împărțiți spații pentru a face lucruri acasă. Rețineți că acest lucru nu necesită spațiu imens. Rearanjează-ți mobilierul astfel încât lucrurile legate de muncă să fie pe o parte a camerei și restul pe cealaltă. Investiți în stocarea eficientă! Locurile potrivite pentru a vă ascunde dispozitivele vor fi utile dacă lucrați într-un spațiu foarte mic.
Dacă nu aveți nicio modalitate de a vă depozita lucrurile de lucru, cumpărați un separator de cameră și împărțiți spațiul în două zone.

ce schimbari sa faci in camera de student
Transformă-ți spațiul: 5 sfaturi practice pentru îmbunătățirea locuinței studențești[Sursa foto: freepik]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

4. Accesoriile mici fac minuni

Accesoriile mici sunt cel mai bun mod de a adăuga personalitate spațiului. Folosiți aceste articole pentru a-ți arăta cine ești și ceea ce iubești, indiferent dacă le economisiți, le primiți ca cadouri de la prieteni și cei dragi sau le cumpărați de la un magazin de mobilă. Adăugați plante în camera dvs. pentru a o revitaliza. Le puteți pune pe mese sau lângă ferestre. Florile proaspete sunt o idee grozavă de a pune în bucătărie, pe birou sau pe măsuța de cafea. Folosește suveniruri pe care le-ai găsit în timpul călătoriilor trecute pentru a-ți împodobi zona de recreere. Dacă aveți rafturi deschise, puneți niște cărți colorate și o plantă în ghiveci pe ele. Pentru a avea mereu o amintire de casă, cumpără rame moderne și agăță fotografiile tale preferate.

camera de student
Transformă-ți spațiul: 5 sfaturi practice pentru îmbunătățirea locuinței studențești[Sursa foto: freepik]

5. Factorul mental

O minte agitată este rezultatul unui spațiu aglomerat. Această secțiune discută despre cum să-ți păstrezi calmul, astfel încât să nu vrei să fugi de acasă pentru a scăpa de anxietate. Rezervați un weekend pentru a face o evaluare a spațiului dumneavoastră. Observă aspectul camerei tale, iluminatul, decorațiunile și obiectele personale. Învață să organizezi lucrurile. Cercetați metode care vă vor atrage mai mult. Profitați de volumul sunetelor. Muzica este bună pentru mintea ta. Creați liste de redare pentru diferite activități acasă și obțineți niște difuzoare frumoase pentru a îmbunătăți distribuția sunetului.

schimbari camera
Transformă-ți spațiul: 5 sfaturi practice pentru îmbunătățirea locuinței studențești[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să te organizezi: 10 moduri de a te organiza serios în viață

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Zarzavat pentru iarnă la ceaun, rețeta fratelui Daniel de la Mănăstirea Slănic, județul Argeș. “Această rețetă necesită trei pași.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies