Transformarea incredibilă a fiicei vitrege a lui Andrei Gheorghe! De la puştoaica sexy şi rebelă, Katarina a devenit o prinţesă elegantă!

Transformarea incredibilă a fiicei vitrege a lui Andrei Gheorghe! De la puştoaica sexy şi rebelă, Katarina a devenit o prinţesă elegantă!
Transformarea incredibilă a fiicei vitrege a lui Andrei Gheorghe! De la puştoaica sexy şi rebelă, Katarina a devenit o prinţesă elegantă!

Un pictorial recent dezvăluie transformarea incredibilă a fiicei vitrege a lui Andrei Gheorghe, Katarina.

 

Amicii au văzut transformarea incredibilă a fiicei vitrege a lui Andrei Gheorghe. Celebrul om de radio şi televiziune, care a decedat pe 19 martie 2018, la 56 de ani, a avut trei copii înfiaţi, pe Max, Katarina şi Cristina, dar şi o fiică, Anastasia, din prima căsnicie. Katarina îşi încearcă norocul în muzică, devenind cunoscută prin imaginea de fată rea pe care şi-a creat-o.

 

Până acum, Katarina a atras atenţia prin pictoriale în care apărea cu decoltee îndrăzneţe şi machiaj violent. Recent, însă, Katarina a fost protagonista unei şedinţe în care apare într-o ipostază clasică, elegantă. Ea a pozat cu o diademă elegantă pe cap, cu nişte cercei ca din epoca Imperiului Roman, cu un machiaj discret, lăsând senzaţia că vrea să arate ca o prinţesă. „Eşti uimitoare!”, a exclamat un amic, obişnuit cu altă imagine a Katarinei.

 

Fotografiile dezvăluie transformarea incredibilă a fiicei vitrege a lui Andrei Gheorghe. Katarina avea o relaţie specială cu tatăl ei. ”Mi-a făcut copilăria un lucru magic. Îmi amintesc că mă trezea la 3 dimineaţa cu fraţii mei şi mergeam să dăm drifturi în parcări la mall. Au fost câteva momente în care, când s-a supărat pe mine, eu mai aveam puţin şi fugeam din casă.

Doar felul în care se uita la tine, te speria. Când am reuşit să îl privesc în ochi, am ştiut că atunci nu mă va mai intimida nimeni“, a spus Katarina. 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

A topit aproape 20 de kilograme după sarcină cu un ceai natural şi ieftin. Şi tu îl ai în casă. Cum trebuie să procedezi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies