Transformarea șocantă a lui Iulian Pîtea! Cum arată acum fostul finalist de la Exatlon! Este blond și are alt look

Transformarea șocantă a lui Iulian Pîtea! Cum arată acum fostul finalist de la Exatlon! Este blond și are alt look
Transformarea șocantă a lui Iulian Pîtea! Cum arată acum fostul finalist de la Exatlon! Este blond și are alt look

Transformarea șocantă a lui Iulian Pîtea! Finalistul de la Exatlon s-a făcut blond și joacă într-un serial pe internet

 

Iulian Pîtea, transformare șocantă!Ce întâmplă cu vedeta Exatlon! În urmă cu doi ani, Iulian Pîtea făcea furori pe traseele de la Exatlon! Considerat de iubitorii show-ului din întreagă lume un sportiv exemplar, dar și extrem de carismatic, fostul schior s-a ales și cu porecla de "El Tigre". Mexicanii în special îi spuneau așa, pentru felul în care se descurca în competiție, ei fiind și cei care l-au "adoptat" după relația avută cu frumoasa lor compatrioată, Ana Gonzales, o concurenta la fel de iubită ca și el.

Iulian Pîtea a ajuns vedetă pe internet! Ce a lansat recent alături de Dafinescu

După competiție, Iulian Pîtea a prezentat "Fanarena", alături de Lili Sandu, o faimoasă de la Exatlon, sezonul 2, apoi, s-a axat pe aparițiile online, unde are un vlog extrem de puternic. Mai mult decât atât, războinicul a pătruns și într-o alta zonă, și anume, în cea a serialelor de pe internet.

Citeste si: Ion Surdu, câștigătorul Exatlon, îi aruncă mănușa lui Alin Andronic, finalistul sezonului trecut: ”Îl băteam, sunt sigur”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gestul uluitor făcut de faimosul Ion Surdu la scurt timp după Exatlon! ”Imediat ce mi-au intrat banii în cont, i-am transferat copilului! Așa am simțit”! Detalii exclusive

 

Recent, carismaticul Pîtea a lansat, împreună cu Ciprian Dafinescu, un trailer la serialul ”O să fiu milionar” în care are un rol important și care speră că vă fi extrem de urmărit, mai ales de tineri. În imagini, se observa clar că Iulian a recurs la o schimbare radicală de look, exact așa cum este și ideea proiectului, s-a făcut blond și are o freza de...în

tendințe.

Iulian Pîtea, transformare șocantă! Ce întâmplă cu vedeta Exatlon? ”O să fiu milionar”

Iulian Pîtea, transformare șocantă!Ce întâmplă cu vedeta Exatlon! Războinicul avea să dea și o explicație a schimbării sale...estetice. "A trebuit să mă transform din punct de vedere vizual, așa o cere rolul. Sper ca acestă producție, ”O să fiu milionar”, să prindă, să aibă un impact mare, fiindcă, am muncit foarte mult și chiar am pus foarte mult suflet.

Mă regăsesc în acest serial alaturi de Ciprian Dafinescu, mă simt foarte bine și consider că este drumul profesional perfect pentru mine. Din 25 iunie, să ne urmăriți pe You Tube", a comentat Iulian Pîtea, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies