Transformarea uluitoare a Andreei Raicu! Vedeta arata senzational, dupa ce in trecut, fara machiaj, era horror! Video exclusiv!

Transformarea uluitoare a Andreei Raicu! Vedeta arata senzational, dupa ce in trecut, fara machiaj, era horror! Video exclusiv!
Transformarea uluitoare a Andreei Raicu! Vedeta arata senzational, dupa ce in trecut, fara machiaj, era horror! Video exclusiv!

Andreea Raicu vrea sa schimbe impresia generala legata de aspectul ei fizic.

De ani de zile, diva arata fabulos pe micul ecran, dar in imaginile paparazziilor, e horror! Acum, insa, situatia pare sa fie cu totul alta si carismatica satena sa isi fi rezolvat, in sfarsit, problemele cu aparitiile in public.

De multe ori, lumea s-a intrebat ce se intampla cu Andreea Raicu in momentul in care ea isi facea aparitia pe strada, nemachiata si incercanata? Fara exagerare, vedetaTV era o cu totul alta persoana fata de cea de micul ecran.

Astfel, nu de putine ori, bruneta a fost imortalizata cu fata cazuta, cu o gusa proeminenta si cu pungi imense sub ochi, pe care, din pacate, nu le putea acoperi cu un make-up simplu. Andreea era pur si simplu de nerecunoscut si, din femeia in varsta de 37 de ani, ea arata lejer la ...50!

Din fericire insa, Raicu pare ca a gasit remediul miraculos si tenul ei se prezinta, mai nou, impecabil! Drept dovada, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o, serile trecute, intr-o forma foarte buna, exact in momentul in care iesea dintr-un restaurant, unde luase masa cu o prietena!

Andreea se prezenta in public perfect, desi nu apelase la prea multe farduri. Imbracata lejer, in jeansi albi, rupti pe tot piciorul, cu o bluza gri, peste care avea o vesta neagra sic, si pantofi sport, ai fi jurat ca satena era o pustoaica.

Mai mult, coafura lejera si fata luminoasa au intregit imaginea impecabila a prezentatoarei, care era si foarte bine dispusa.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Remediu pentru cearcane in doi pasi de la Nicoleta Luciu!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies