Transformarea uluitoare a Ralucăi de la Bambi! Cum arăta blonda de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” în perioada în care era iubita lui Mitea! ”Era departe de modă”

Transformarea uluitoare a Ralucăi de la Bambi! Cum arăta blonda de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” în perioada în care era iubita lui Mitea! ”Era departe de modă”
Transformarea uluitoare a Ralucăi de la Bambi! Cum arăta blonda de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” în perioada în care era iubita lui Mitea! ”Era departe de modă”

Raluca Tănase este o cu totul altă persoană din punct de vedere estetic și vestimentar decât în perioada în care era iubita fostului fotbalist Nicolae Mitea

În urmă cu aproape zece ani, Raluca Tănase a avut o relatie frumoasă, de lungă durată cu Nicolae Mitea, pe atunci un apreciat jucător de fotbal, un puști minune care evolua la Ajax Amsterdam și în Naționala României. Cei doi păreau, din exterior, cuplul perfect și toți cei care îi vedeau împreună ar fi jurat că artista și atacantul vor fi împreună pentru totdeauna.

Poate din acest motiv, după ce s-a produs ruptura, declarația pe care Raluca a dat-o despre Nicky a fost una extrem de surprinzătoare. 

"Nicolae Mitea nu a fost iubirea vie ţ ii mele. Rela ţ ia cu el a fost î n perioada î n care eu î nv ăţ am ce î nseamn ă via ţ a.
Era foarte atent cu mine
ş i î mi f ă cea surprize. Dup ă rela ţ ia cu el m-am maturizat. El m-a iubit foarte mult. Din păcate, la un moment dat, am fost pus ă s ă aleg cariera sau rela ţ ia ş i am ales cariera.
El este un om foarte bun, am r
ă mas prieteni ş i via ţ a merge î nainte",  a menționat Raluca în presă la ceva vreme după despărțire.

Citeste si: Denisa de la Bambi s-a mutat cu iubitul! "Sora mea a decorat toata casa, apoi s-a mutat"- Artista are draperii si mileuri in baie: "Asta e de la bunica"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Dupa Bianca Dragusanu, o noua scufita rosie a incins plaja! Raluca de la Bambi si-a aratat silicoanele bine operate! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Raluca de la Bambi nu isi mai ascunde iubitul! Cine este, de fapt, partenerul blondei

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Raluca Tănase se prezenta ca o țărăncuță la aparițiile publice, deși locuia în Olanda cu fotbalistul

În perioada în care era iubită de fotbalist celebru, Raluca avea însă mari probleme cu stiliștii din presa de specialitate la aparițiile ei publice. Astfel, în ciuda faptului că fotbalistul susținea că este darnic și îi oferea tot ce își dorea atât în privința hainelor, cât și a look-ului, cântăreața era departe de a fi un fashion icon.

Din contră, era la polul opus și mereu era pusă la zid. ”Se prezintă ca o țărăncuță, ar putea să fie mai în ton cu tendințele, doar stă în Olanda, știe cum este moda în străinătate, însă, nu, este chiar departe de modă”,  cam așa sunau comentariile la adresa ei.

Raluca de la Bambi arăta total diferit când era cu Mitea! ”Avea părul lung, fără vreo coafură wow, ci mai degrabă mergea pe o frezură învechită sau purta cozi neglijente 

Raluca de la Bambi arăta total diferit când era cu Mitea, avea părul lung, fără vreo coafură wow, ci mai degrabă mergea pe o frezură învechită sau purta cozi neglijente, prinse cu elastic cu flori. În plus, încă nu apelase la chirurgia estetică pentru a-și modifica nasul sau la acidul hyaluronic pentru a-și pune în buze, obraji și frunte. Concret, blondina era departe de imaginea pe care o are azi la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, una de adevărată divă stilată și spectaculoasă în apariții.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies