Transformarea uriaşă a fetiţei Gabrielei Cristea! Cum arată acum superba Victoria!

Transformarea uriaşă a fetiţei Gabrielei Cristea! Cum arată acum superba Victoria!
Transformarea uriaşă a fetiţei Gabrielei Cristea! Cum arată acum superba Victoria!

Cum arată fetiţa Gabrielei Cristea? Micuţa Victoria e superbă!

Gabriela Cristea are două fetiţe minunate. Prezentatoarea tv şi Tavi Clonda au o viaţă superbă, plină de împliniri alături de Victoria (doi ani) şi Iris (şapte luni)...

Ei bine, daca a doua prinţesă a familiei Clonda stă deocamdată liniştită în pătuţ sau în căruţ, sora ei mai mare explorează deja spaţiile din jurul ei.

Micuţa şatenă cu ochii mari, albaştri, este extrem de curioasă şi perspicace, dar ce remarci prima oară la ea, fără îndoială, este frumuseţea.

Victoria pare desprinsă din cataloagele de haine pentru copii, ale celor mai tari designeri din lume... E absolut superbă!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gabriela Cristea are probleme de sănătate! Vedeta i-a ascuns soțului: „Mie nu îmi zici?”

Cum arată fetiţa Gabrielei Cristea? Vezi dacă vedeta îşi mai doreşte un copil!

La șase luni de la nașterea lui Iris, Gabriela Cristea a dezvăluit ce părere are despre mărirea familiei sale cu încă un membru. Întrebată dacă mai vrea un copil, Gabriela a dezvăluit că pentru moment nu se gândește la încă un bebeluș.

„Promit că o să mă revanșez față de el (n.red. – Tavi Clonda). Vai, ne-am făcut un dormitor matrimonial. Toată lumea intră și zice: îl faceți pe-al treilea, iar eu zic, nu, nu, e doar pentru noi.

Tavi stă deocamdată cu fetele. De săptămâna viitoare avem o candidată la statutul de bonă care să ne ajute. Tavi vrea să se implice în proiecte de televiziune”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Cristina Şişcanu, declaraţie ŞOC despre fosta soţie a lui Mădălin! Vezi cât de rar îşi vede femeia copiii! "Eu nu aş putea"



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Primele imagini de la botezul fetiţei Gabrielei Cristea! Uite ce ţinută superbă poarta naşa Cristina Şişcanu şi cum arată trusoul! FOTO EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies