Transformările prin care a trecut Florin Piersic după operațiile suferite. Cum arată acum actorul și ce mesaj a transmis celor care îl iubesc. „M-ați recunoscut?”

Transformările prin care a trecut Florin Piersic după operațiile suferite. Cum arată acum actorul și ce mesaj a transmis celor care îl iubesc. „M-ați recunoscut?”
Transformările prin care a trecut Florin Piersic după operațiile suferite. Cum arată acum actorul și ce mesaj a transmis celor care îl iubesc. „M-ați recunoscut?”

Florin Piersic a ținut să transmită un mesaj tuturor celor care îl iubesc, în urma operațiilor suferite care l-au ținut departe de public până acum.

Florin Piersic, cunoscutul și iubitul actor, îndrăgit de întreaga țară, s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, care nu au fost departe de urechile publicului, iar din nefericire, acestea l-au ținut internat în spital pentru o bună perioadă de timp. Chiar dacă la început medicii erau rezervați în legătură cu evoluția sa, actorul a reușit să treacă și de această dată peste provocarea avută. Florin Piersic s-a confruntat și în urmă cu câțiva ani cu probleme de sănătate, iar acesta a reușit de fiecare dată să se afișeze în fața publicului cu zâmbetul pe buze și să

nu arate suferința prin care trece.

Cum arată Florin Piersic după operațiile suferite

Citește și: Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului? „Nu se va anula nimic.”

Florin Piersic
Florin Piersic[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „Sfatul meu e să folosiți mai des „Te iubesc.” Așa am simțit!” Care este relația lui Florin Piersic cu fiul său, Florin Piersic Jr

Marele actor a trecut prin momente extrem de grele, după ce a ajuns de urgență la spital în urmă cu câteva luni, iar în ciuda dorinței arzătoare de a se întoarce pe scenă și de a fi alături de cei care îl iubesc, acesta a avut nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

În urma operațiilor suferite, Florin Piersic a găsit puterea să zâmbească, chiar dacă este încă în proces de vindecare. Se află în cadrul unei clinici de recuperare din Snagov, iar artistul le-a transmis tuturor un mesaj video, din care nu a lipsit voia bună și umorul, așa cum a obișnuit deja publicul de fiecare dată. Chiar dacă a lipsit o perioadă de timp de pe scenă, are încredere că nu a fost uitat de public și a dat de înțeles că își dorește să se întoarcă rapid acolo unde îi este locul, printre oameni, alături de care vrea să se simtă
bine și să se bucure de spectacole alături de ei.  „M-ați recunoscut? Nu cred! Nu cred pentru că nu pot să cred că sunt 1000 de Florini în țara asta românească și numai pe Florin Piersic ați vrut să-l uitați, dar nu l-ați uitat pentru că de acum ați fi uitat, eu nu vă vorbeam în clipa asta.  Sunt la o clinică specială, excepțională, adică ceva, nu colo-colo și uitați că m-am recuperat.
Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne și eu sunt cu dumneavoastră. 
Aici sunt o să plec și o să ne întâlnim și o să ne iubim.”, a mărturisit Florin Piersic în cadrul unui filmuleț.

Florin Piersic
Florin Piersic[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Sfatul meu e să folosiți mai des „Te iubesc.” Așa am simțit!” Care este relația lui Florin Piersic cu fiul său, Florin Piersic Jr

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies