Tratament cosmetic cu zapada! Vezi cum este posibil

Tratament cosmetic cu zapada! Vezi cum este posibil
Tratament cosmetic cu zapada! Vezi cum este posibil

Zapada pufoasa si curata iti lumineaza chipul la propriu, fiind saraca in minerale si ideala pentru pielea ta. Foloseste-o ca tratament cosmetic pentru ca este mana cereasca pentru frumusete.

 

Zapada pentru ten
Curata delicat tenul cu ajutorul unor dischete demachiante inmuiate in zapada topita, la fel cum procedezi cu demachiantul obisnuit. Apoi tamponeaza si aplica o lotiune hranitoare potrivita pentru momentul zilei. Repeta procedura cel putin o saptamâna.
Zapada pentru par
Zapada topita este tratamentul sigur pentru fire de par rebele, cu tendinta de despicare la vârfuri, dar si o arma de temut pentru matreata.
Daca te chinui de mult timp cu un scalp plin de sebum, solutia este sa-ti clatesti parul, dupa fiecare spalare, numai cu zapada topita. Repeta de doua ori pe saptamâna!
Sursa: Antenastars.ro

Zapada pentru ten

Curata delicat tenul cu ajutorul unor dischete demachiante inmuiate in zapada topita, la fel cum procedezi cu demachiantul obisnuit. Apoi tamponeaza si aplica o lotiune hranitoare potrivita pentru momentul zilei.

Repeta procedura cel putin o saptamâna.

Zapada pentru par

Zapada topita este tratamentul sigur pentru fire de par rebele, cu tendinta de despicare la vârfuri, dar si o arma de temut pentru matreata. Daca te chinui de mult timp cu un scalp plin de sebum, solutia este sa-ti clatesti parul, dupa fiecare spalare, numai cu zapada topita. Repeta de doua ori pe saptamâna!

Sursa: Antenastars.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies