Tratamentul celulitei cu ultrasunete

Tratamentul celulitei cu ultrasunete
Tratamentul celulitei cu ultrasunete

A venit vara si e timpul sa pleci in concediul mult-visat? Atunci e timpul sa te pregatesti cu un pachet de tratament al celulitei cu ultrasunete, cea mai inovativa procedura cu dublu-efect: distrugerea  depozitelor de grasime, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.

Conform Asistent Universitar Doctor Anca Plapcianu, medic specialist dermatolog, tratamentul celulitei cu ultrasunete este cea mai inovativa metoda de a reduce celulita din profunzime.

Cum functioneaza tratamentul?

Tratamentul celulitei cu ultrasunete consta in folosirea undelor acustice cu rolul de a produce apoptoza (moartea celulara) prin supraincalzirea adipocitului (celula grasa) care va atinge temperaturi de pana la 65-85 grade C.

Acest tip de tratament se poate aplica pe zone precum fund, coapse brate si gambe.este complet nedureros si dureaza aproximativ 30-40 de minute ,fiind necesare 6-8 sedinte effectuate la interval de maxim 3-4 zile,maxim de 2 ori pe saptamana.

Este recunoscut pentru efectul de liftare instant al feselor.

In plus, tratamentul celulitei prin ultrasunete actioneaza pe mai multe planuri, printre care:

  • Redarea elasticitatii si fermitatii pielii;
  • Reducerea circumferintei coapselor
  • Detoxifierea
  • Drenajul limfatic
  • Activarea circulatiei cutanate
  • Liftarea fesiera

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Diana Belbita, adevarul despre motivul pentru care nu a fost la aeroport, la intoarcerea lui Vladimir Draghia de la Exatlon “Doar asta mi se reproseaza”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies