Trateaza cea mai raspandita si grava boala cu aceste doua ingrediente

Trateaza cea mai raspandita si grava boala cu aceste doua ingrediente
Trateaza cea mai raspandita si grava boala cu aceste doua ingrediente

Ideea de a trata o boala atat de grava doar cu doua ingrediente din bucatarie poate parea o nebunie.

Este vorba despre cancer. Exista numerosi oameni care si-au spus povestea pe internet si au aratat cum s-au tratat doar cu miere si bicarbonat de sodiu.

Explicatia e simpla: cancerul se hraneste cu zahar. Bicarbonatul de sodiu neutralizeaza celulele canceroase. Asadar, consumand acestea doua, cancerul va crede ca se hraneste cu zahar, iar bicarbonatul va distruge celulele canceroase. Acestea se consuma doar impreuna, deoarece bicarbonatul nu ar ajunge niciodata acolo unde trebuie fara miere.



Ai nevoie de miere sau sirop de artar si bicarbonat de sodiu. Ai grija insa la miere sau sirop de artar, trebuie sa fie neaparat naturale si cat se poate de adevarate, nu ceva contrafacut. Procura-le de la o sursa sigura.

Amesteca o parte bicarbonat de sodiu cu trei parti miere sau sirop de artar. Trebuie sa gatesti la for foarte mic amestecul. Mierea devine toxica la temperaturi de peste 40 de grade, asa ca fii foarte atent.


Dupa 10 minute amestecul este gata. Consuma trei linguri pe zi din acest amestec timp de o luna. In acest timp nu ai voie sa mananci carne, dulciuri si faina alba.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies