Trateaza migrenele si durerile de cap cu ulei de sunatoare

Trateaza migrenele si durerile de cap cu ulei de sunatoare
Trateaza migrenele si durerile de cap cu ulei de sunatoare

Migrenele sau durerile de cap apar cel mai frecvent în afectiuni precum sinuzitele, virozele sau rinitele. Se pot trata prin acupunctura, reflexoterapie, tratament homeopatic.

Beti 100 ml suc de spanac, 5 zile pe luna. Masatil fruntea cu ulei de sunatoare.

Preparati un amestec din otet de ventrilica si de mere.100 g de ventrilica si 500 ml otet de mere, se recolteaza vârfurile înflorite ale plantei, se maruntesc, se pun într-un recipient potrivit împreuna cu otetul, se lasa la macerat timp de 14 zile, amestecându-se de 2 ori pe zi, se filtreaza. Se pun pe frunte comprese cu acest otet, de 3-4 ori pe zi, si se lasa 7-10 minute.



Extract de mladita de arin alb. Se beau câte 50 de picaturi dimineata, dupa masa, timp de 21 zile; se face pauza 10 zile. Se poate relua de 3 ori.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies