„Trebuie mobilizare rapidă” Georgiana Lobonț, strigăt de ajutor în mediul online! Au nevoie să ajungă de urgență la o clinică din străinătate

Georgiana Lobonț, strigăt de ajutor în mediul online!

Georgiana Lobonț, strigăt de ajutor în mediul online!

Georgiana Lobonț a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își îndeamnă toți urmăritorii să le ofere ajutpr celor doi tineri, care au fost grav răniți, după explozia din Botiza.

În ultima perioada, căsnicia dintre Georgiana Lobonț a fost foarte discutată pe rețelele de socializare, după ce Rareș Ciciovan a oferit declarații despre divorț, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Ce a anunțat Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare. Fanii au așteptat această veste

Georgiana Lobonț, strigăt de ajutor în mediul online

Chiar dacă au existat anumite speculații, artista și-a dorit să își păstreze viața personală privată și să nu ofere declarații despre motivul pentru care soțul său a mărturisit că vor divorța.

După ce s-au întors din Maldive, cei doi au început să lucreze la proiecte muzicale și să le arate celor din mediul online ce relație bună au în momentul actual. Chiar și așa, artista nu a uitat să ofere ajutor și celor care au nevoie, iar din acest motiv a făcut un anunț pe rețelele de socializare.

Georgiana Lobonț le-a cerut fanilor săi să susțină cazul a doi tineri care au probleme foarte grave de sănătate și au nevoie să fie transferați în străinătate. Aceștia au avut marele ghinion să fie victimele exploziei rulotei din Botiza, Maramureș.

Cu două zile în urmă, o mare tragedie a avut loc în Botiza, după ce un fast-food dintr-o rulotă a explodat. După incident, cinci persoane au ajuns de urgență la spital, cu arsuri, iar una dintre ele era un copil în vârstă de trei ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Care este averea pe care Georgiana Lobonț trebuie să o împartă cu Rareș Ciciovan, soțul ei, dacă se va ajunge la divorț

Georgiana Lobonț, strigăt de ajutor în mediul online!
Georgiana Lobonț, strigăt de ajutor în mediul online![Sursa foto: Instagram]

Georgiana Lobonț face apel la bunăvoința fanilor ei

Artista nu a închis ochii atunci când a venit vorba despre ajutorul copiilor și le-a cerut internauților să se mobilizeze și să ofere ajutor financiar, atât cât se poate, deoarece își

dorește foarte mult ca cei doi tineri grav răniți să primească ajutor special în străinătate și să își recapete viața de dinainte de incident.

„Trebuie mobilizare rapidă din partea noastră”, a scris Georgiana Lobonț în mediul online.

Care a fost cauza exploziei fast-food ului de tip rulotă din Botiza

După tragedie, autoritățile ieșene au demarat o serie de verificări de siguranță pentru a preveni evenimentele viitoare.

Inspectoratul Teritorial de Munca din Capitala a constatat joi ca fast-food-ul nu avea nicio autorizație de la Direcția de Sănătate Veterinara si Siguranța Alimentelor.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Rămâne de stabilit dacă butelia care a explodat a fost sau nu montată corespunzător.

„Începând de joi, 26 ianuarie 2023, de la ora 9.00, inspectorii Primăriei Municipiului Iași și reprezentanți ai Poliției Locale vor efectua controale la toate punctele ambulante de preparare și comercializare produselor alimentare aflate pe domeniul public. Ne referim la chioșcuri, rulote, care utilizează diverse surse de gătire sau încălzire Verificarea vizează starea de funcționare a acestor aparate de gătire și încălzire și respectarea condițiilor prevăzute în autorizația de funcționare.

Controalele au un scop preventiv, dar în caz de abateri grave și neremedierea deficiențelor se vor lua măsurile prevăzute de legislația în vigoare”, este comunicatul transmis de reprezentanții Primăriei Municipiului Iași.

Georgiana Lobonț, strigăt de ajutor în mediul online!
Georgiana Lobonț, strigăt de ajutor în mediul online![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Georgiana Lobonț, mămică pentru a treia oară?! "Eu îi tot propun soțului meu..."



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum s-a desfășurat procesul Jamilei și al Laurei Laurențiu, având în vedere „Prăjitura ecler la tavă”. Cele două au ajuns în instanță

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies