„Trebuie să-i plătesc cu aceeași monedă. Câțiva ani de aici înainte!” Andreea Ibacka, mărturisiri neașteptate despre relația cu Cabral! Ce plan are blondina?

„Trebuie să-i plătesc cu aceeași monedă. Câțiva ani de aici înainte!” Andreea Ibacka, mărturisiri neașteptate despre relația cu Cabral! Ce plan are blondina?
„Trebuie să-i plătesc cu aceeași monedă. Câțiva ani de aici înainte!” Andreea Ibacka, mărturisiri neașteptate despre relația cu Cabral! Ce plan are blondina?

Andreea Ibacka este hotărâtă să îi plătească soțului său cu aceeași monedă, după ce Cabral a avut numeroase escapade.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar de-a lungul timpului au reușit să păstreze un echilibru între viața personală și cea profesională, reușind să se împartă între carieră și familie. Astfel, și-au construit o familie minunată alături de cei doi copii ai lor, Namiko și Tiago, și au reușit să aibă și cariere impresionante în domeniul în care cei doi activează.

În ceea ce-l privește pe Cabral, acesta este de mult timp pe micile ecrane, având o carieră impresionantă în televiziune, iar Andreea, la rândul său, este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară.

Andreea Ibacka vrea să țină pasul cu ieșirile lui Cabral

Citește și: „Nu credem că la momentul ăsta face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic.” Cabral și Andreea Ibacka, decizie importantă în privința educației fiicei lor!

Andreea Ibacka, mărturisiri neașteptate despre relația cu Cabral! Ce plan are blondina?
Andreea Ibacka și  Cabral[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În timp ce soțul său este mai câștigat pentru că participă adesea la evenimente sportive și de divertisment, Andreea stă mai prost la capitolul timp liber petrecut doar pentru ea. Astfel, blondina și-a propus să iasă mai des în oraș pentru a ține pasul cu ieșirile soțului său.

„Am ieșit în februarie, e septembrie acum. Și am mai fost o dată la discotecă, chiar, așa nebună sunt. La mare (nr. la discotecă), cu fetele, dacă îți vine să crezi. Mai am și bilet de voie. De la o vârstă încolo, ai maturitatea necesară să îi permiți partenerului să aibă spațiu.”, a spus Andreea Ibacka, conform  Cancan.

Andreea Ibacka, hotărâtă să îi plătească lui Cabral cu aceeași monedă

Citește și: „Nu o mai suport! Am chemat pe cineva să vină să o ia, dar nu vrea să plece!” Ce a spus Cabral despre soția sa, după 12 ani de căsnicie

Andreea Ibacka, mărturisiri neașteptate despre relația cu Cabral! Ce plan are blondina?
Andreea Ibacka[Sursa foto: Instagram]

Mai în glumă, mai în serios, frumoasa actriță a mărturisit că și-ar dori să aibă parte de nopți nesfârșite în club, astfel încât să îi plătească soțului său cu aceeași monedă.

„N-ai văzut că el deschide și închide toate festivalurile? Crezi că eu nu trebuie să-i plătesc cu aceeași monedă? Am niște polițe de plătit acolo, câțiva ani de aici înainte o să mă vezi pe club!”, a mai adăugat soția lui Cabral.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Așa îi spunem noi copilului mereu!” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au pus la cale un plan pentru a petrece o noapte de neuitat singuri! Ce i-au spus fiicei lor, pentru a nu-i deranja

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies