Afla cum se prepara puiul imbatat in visinata! Chef Doru Serban iti spune ce trebuie sa faci.
Ingrediente
2 bucati piept de pui dezosat
Ulei de masline, sare, piper
O lingura unt rece
O lingura zahar
Visine din visinata
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
2-3 linguri visinata
Mod de preparare
Pieptul
de pui se asezoneaza cu sare si piper, apoi se unge cu ulei de masline.Se frige la foc iute pe ambele parti pana cand devine auriu, apoi se da la cuptor 10-12 minute pentru a se gati la mijloc, dar totusi sa ramana fraged si suculent.
Intre timp, se face sosul:
Se pune la topit un cub de unt, se adauga visinele si o lingura de zahar, se trag la tigaie pana cand se topeste zaharul, apoi se stinge totul cu visinata.
Se ia de pe foc si se adauga unt rece pentru a crea un sos cremos.
Se toarna totul peste puiul scos din cuptor.