Trebuie sa incerci acest preparat traditional evreiesc! Uite cum se face prajitura cu miere pentru Rosh Hashanah

Trebuie sa incerci acest preparat traditional evreiesc! Uite cum se face prajitura cu miere pentru Rosh Hashanah
Trebuie sa incerci acest preparat traditional evreiesc! Uite cum se face prajitura cu miere pentru Rosh Hashanah

Alina Laufer iti arata cum se prepara aceasta prajitura deosebita.

 

Ingrediente
350 ml miere
250 ml cafea tare
4 oua
2 linguri ulei floarea soarelui
1 cana (de 250 ml) zahar
1 lingurita esenta de vanilie
3 cani si 1/2 cani faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu
2 lingurite praf de copt
2 lingurite scortisoara
Putina sare
2/3 cana stafide
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 170C.
Intr-o cratita, incalziti mierea pana fierbe usor. Lasati-o sa se raceasca pitin si turnati cafeaua.Intr-un castron mare, bateti ouale pana se albesc usor.Incorporati treptat uleiul. Continuati sa bateti si adaugati treptat zaharul si vanilia. Intr-un alt castron, cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scortisoara si sarea.
Adaugati-le amestecului de oua impreuna cu mierea, alternand cate o treime din fiecare.
La sfarsit, puneti stafidele.
Turnati amestecul intr-o tava. Coaceti la o temperatura de 170C timp de o ora.- See more at: http://dragameaprietena.kanald.ro/retete/prajitura-cu-miere-pentru-rosh-hashanah_45009.html#view

Ingrediente

350 ml miere

250 ml cafea tare

4 oua

2 linguri ulei floarea soarelui

1 cana (de 250 ml) zahar

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

1 lingurita esenta de vanilie

3 cani si 1/2 cani faina

1 lingurita bicarbonat de sodiu

2 lingurite praf

de copt

2 lingurite scortisoara

Putina sare

2/3 cana stafide

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 170C.

Intr-o cratita, incalziti mierea pana fierbe usor. Lasati-o sa se raceasca putin si turnati cafeaua.

Intr-un castron mare, bateti ouale pana se albesc usor.Incorporati treptat uleiul. Continuati sa bateti si adaugati treptat zaharul si vanilia.

Intr-un alt castron, cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scortisoara si sarea. Adaugati-le

amestecului de oua impreuna cu mierea, alternand cate o treime din fiecare.

La sfarsit, puneti stafidele. Turnati amestecul intr-o tava. Coaceti la o temperatura de 170C timp de o ora.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies