„Trebuie să recunoaștem ceva.” Care este următorul pas pe care Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au decis să îl facă în relația lor

„Trebuie să recunoaștem ceva.” Care este următorul pas pe care Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au decis să îl facă în relația lor
„Trebuie să recunoaștem ceva.” Care este următorul pas pe care Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au decis să îl facă în relația lor

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia nu își mai ascund povestea lor de iubire și au decis să împărtășească cu lumea bucuria relației lor înfloritoare.

După vacanțe romantice și apariții la evenimente publice ca un cuplu unit, cei doi au luat o decizie neașteptată care îi va apropia și mai mult de publicul lor.

Citește și: „A fost o nebunie. Ne-a luat prin surprindere pe amândoi!” Magdalena Chihaia a mărturisit motivul pentru care Dinu Maxer nu a vrut să-și oficializeze relația cu ea la început

Care este următorul pas pe care Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au decis să îl facă în relația lor

Fiind persoane publice, Dinu și Magdalena au ales să fie deschiși cu admiratorii lor și au dezvăluit ultima lor decizie în cadrul unei emisiuni.

Cei doi și-au surprins audiența prin hotărârea lor de a transforma un moment special din viața lor într-o melodie de dragoste.

După ce au dansat împreună într-o emisiune TV pe o piesă care a avut un impact profund asupra lor, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au hotărât să o transforme într-o melodie propriu-zisă.

Această inițiativă a însemnat o premieră pentru frumoasa brunetă, deoarece nu a mai lansat nicio altă piesă muzicală până acum. Cu entuziasm și dragoste, ea a înregistrat prima sa melodie într-un duet special cu iubitul ei, Dinu Maxer.

Această noutate muzicală nu numai că consolidează legătura lor, ci și le oferă o modalitate unică de a-și împărtăși povestea de iubire cu fanii lor. Cu siguranță, acest pas curajos în lumea muzicii va fi întâmpinat cu entuziasm și așteptare de către admiratorii lor, și va adăuga o notă specială la povestea lor de dragoste.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce au mărturisit cei doi în cadrul emisiunii

Dinu Maxer: E Marea Neagră în spatele nostru, suntem la Nisipurile de Aur, urmează să avem un eveniment împreună, va fi primul eveniment prezentat în tandem, iar până sâmbătă ne-am luat încă două zile, ca să ne și relaxăm.

Magdalena Chihaia: Îmbinăm utilul cu plăcutul.

Dinu Maxer: Trebuie să-ți recunoaștem ceva în premieră, și anume faptul că am înregistrat prima piesă împreună, în duet. Și nu una oarecare, este piesa care m-a cucerit pe mine, piesa pe care am dansat la tine (n. red. către Cristi Brancu) și piesa pe care am preluat-o ca un cover și am făcut versuri ce ne caracterizează relația. Așadar, o să fie un fel de piesă de suflet.

Cristi Brancu: Vreau să vă întreb dacă aveți vreun nume de alint unul pentru celălalt.

Dinu Maxer: E bună întrebarea, eu evident că nu îi spun "Magdalena", îi spun "Magda"

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Magdalena Chihaia: Iar eu îi spun "Dinu".

Cristi Brancu: Tu ai mai cântat înainte (n. red. către Magdalena Chihaia)?

Magdalena Chihaia: Dacă îți spun o să zici că sunt chiar o "sfântă". Am cântat nouă ani în corul Bisericii Catolice ca soprană", au declarat cei doi, în cadrul unei emisiuni. 

Citește și: „O zi de plajă ca la carte. În sfârșit. Ne-am jucat în nisip cu Maysa și cu Magda.” Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, vacanță la malul mării alături de copiii artistului și ai Deei!

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„O să se schimbe în buletin când mă voi mărita, dacă mă voi mărita! Dar ca principiu, îmi rămâne nume de scenă.” Care este motivul pentru care Deea Maxer a decis să îi păstreze numele fostului soț?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies