„Trebuie să știi să te descurci! Un preot mi-a spus că e ok!” Irina Margareta Nistor a vorbit despre relația pe care a avut-o cu un bărbat însurat

„Trebuie să știi să te descurci! Un preot mi-a spus că e ok!” Irina Margareta Nistor a vorbit despre relația pe care a avut-o cu un bărbat însurat
„Trebuie să știi să te descurci! Un preot mi-a spus că e ok!” Irina Margareta Nistor a vorbit despre relația pe care a avut-o cu un bărbat însurat

În cadrul podcastului „După faptă și răsplată" moderat de Cristina Șișcanu, Irina Margareta Nistor (66 de ani) a dezvăluit că a avut o relație de iubire cu un bărbat căsătorit timp de 28 de ani.

Criticul de film celebru a menționat că a păstrat această idilă secretă timp de mulți ani, fără ca nimeni să știe despre ea. Irina Margareta Nistor a precizat că nu l-a îndemnat niciodată pe bărbatul pe care îl iubea să divorțeze.

Citește și: Legătura de prietenie între împărăteasa Sisi și Regina Elisabeta a României. Irina Margareta Nistor: “De acolo își lua și din păr…”

Irina Margareta Nistor a vorbit despre relația pe care a avut-o cu un bărbat însurat

Irina Margareta Nistor afirmă că atât mama, cât și bărbatul de care a fost îndrăgostită au fost foarte iubitori și au suportat-o în ciuda faptului că ea nu este persoana cea mai ușor de suportat. Ea nu i-a cerut niciodată să divorțeze și nu ar fi fost de acord cu acest lucru, deoarece ar fi simțit o mare vinovăție.

 O discuție cu un preot a ajutat-o să înțeleagă că atâta timp cât familia bărbatului nu suferea, relația lor era acceptabilă. Deși povestea lor de iubire era neobișnuită, nu au considerat niciodată divorțul ca fiind o opțiune. Această relație a avut loc într-o perioadă dificilă, înainte de Revoluție, și a fost caracterizată de greutăți, dar și de farmec și ingeniozitate în abordarea problemelor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Și mama, și el m-au iubit atât de mult încât să-mi suporte orice, eu nu sunt cea mai comodă persoană de pe planeta asta. Nu i-am cerut niciodată să divorțeze, nici prin cap nu mi-a trecut. În primul rând, m-aș fi simțit îngrozitor. Îmi aduc aminte că era un preot la care eu am ținut foarte tare, care m-a și botezat și m-a și cununat la un moment dat, și știu că am avut o discuție la un moment dat și mi-a spus că atâta timp cât familia lui nu are de suferit e ok.

Deci dacă am avut de aici acceptul prin intermediar de la Dumnezeu… El nu mi-a spus niciodată că vrea să divorțeze și să fim împreună. E ieșit din comun, categoric, dar niciunuia dintre noi nu i-a dat prin cap chestia asta. Era povestea noastră, ne întâlneam noi și cu asta basta. Era greu, tocmai ăsta era farmecul, asta a făcut să fie mai altfel. Era și într-o perioadă dificilă, înainte de Revoluție.
Trebuie să ai ingeniozitatea necesară să știi să te descurci”,
i-a dezvăluit Irina Margareta Nistor Cristinei Șișcanu.

 Irina Margareta Nistor a vorbit despre relația pe care a avut-o cu un bărbat însurat
Irina Margareta Nistor a vorbit despre relația pe care a avut-o cu un bărbat însurat[Sursa foto: Facebook]

Irina Margareta Nistor a fost căsătorită timp de 6 luni

În perioada comunismului, criticul de film s-a căsătorit în 1987, dar relația nu a decurs așa cum și-ar fi dorit și au divorțat după numai șase luni de la nuntă.

În ciuda faptului că relația lor s-a sfârșit rapid, Irina Margareta Nistor a rememorat într-un interviu pentru Unica.ro că ceremonia de nuntă a fost impresionantă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am avut o nuntă foarte frumoasă. Pentru perioada aceea, era în ’87, cred că a fost spectaculos. A fost o nuntă organizată ca o filmare: cu luni înainte, mama avea caiete întregi cum e cu meniul, cu rochia, cu parura, cu beteala retro… Afară au fost mesele şi muzica, tata a făcut chiar un ring de dans cu luminiţe. A existat o maşinuţă decapotabilă, îmbrăcată în flori, invitaţii au fost primiţi cu şampanie cu frăguţe şi icre negre, aduse din deltă. Mama făcuse un tort de îngheţată cu trei etaje şi doi trandafiri de zahăr. Din păcate, avem puţine poze din grădină, niciuna cu tortul. Există însă o casetă cu slujba de la Biserica Boteanu, pe care a filmat-o unul dintre cei mai mari operatori români, Costică Chelba. Totul era stabilit la ultimul amănunt, mai puţin protagonistul. A fost o căsătorie extrem de scurtă, iar divorţul, unul antipatic, deşi nu aveam prea multe de împărţit”, a mai spus criticul de film.

 Irina Margareta Nistor a vorbit despre relația pe care a avut-o cu un bărbat însurat
Irina Margareta Nistor a vorbit despre relația pe care a avut-o cu un bărbat însurat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Marea actriţă Tamara Buciuceanu Botez, în lacrimi pe scenă! Artista de 89 de ani a fost omagiată la împlinirea a 65 de ani de carieră FOTO



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

,,M-am amuzat văzând declarațiile.” Ștefan Bănică, reacție, după ce Irina Margareta Nistor a declarat că doi dintre copiii lui vor juca într-o nouă serie ,,Liceenii”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies