Trei gustari de incercat in acest weekend! Uite ce proprietati miraculoase au acestea

Trei gustari de incercat in acest weekend! Uite ce proprietati miraculoase au acestea
Trei gustari de incercat in acest weekend! Uite ce proprietati miraculoase au acestea

De multe ori in weekend , fie ca ne uitam la un film, fie ca vin prietenii in vizita, avem pofta de o gustare. Uite cateva propuneri sanatoase care au efecte benefice pentru sanatate.

Fructe si branzeturi- combinatia de fructe si branza iti calmeaza nervii si te face mai optimista, cel putin asta spun studiile. Explicatia este ca fructoza si carbohidratii induc producerea de serotonina. Sa nu mai vorbim ca un platou cu branzeturi si fructe acompaniate de un pahar de vin alb sunt gustarea ideala de seara.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fructe si branzeturi- combinatia de fructe si branza iti calmeaza nervii si te face mai optimista,
cel putin asta spun studiile. Explicatia este ca fructoza si carbohidratii induc producerea de serotonina. Sa nu mai vorbim ca un platou cu branzeturi si fructe acompaniate de un pahar de vin alb sunt gustarea ideala de seara.
Guacamole and chips- avocado are un continut bogat de omega- 9 si ajuta celulele ficatului sa elibereze energie, consumand grasimi.  De asemenea omega- 9 ajuta creierul sa elibereze serotonina.  Aceasta gustare este numai buna atunci cand urmaresti impreuna cu iubitul un film.
Lichiorul de oua- este ideal  dupa o noapte de petrecere, pentru ca ajuta eliminarea alcoolului din organism si a toxinelor din ficat. De asemenea combate oboseala si durerile de cap.  Concluzia: dimineata, dupa micul dejun bea un pahar de lichior de oua (varianta fara alcool) pentru a-ti insenina ziua

Guacamole and chips- avocado are un continut bogat de omega- 9 si ajuta celulele ficatului sa elibereze energie, consumand grasimi.

 De asemenea omega- 9 ajuta creierul sa elibereze serotonina.  Aceasta gustare este numai buna atunci cand urmaresti impreuna cu iubitul un film.

Lichiorul de oua- este ideal  dupa o noapte de petrecere, pentru ca ajuta eliminarea alcoolului din organism si a toxinelor din ficat. De asemenea combate oboseala si durerile de cap.  Concluzia: dimineata, dupa micul dejun bea un pahar de lichior de oua (varianta fara alcool) pentru a-ti insenina ziua.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies