Trei lucruri pe care femeile nu ar trebui sa le faca dupa sex! Ce se intampla daca folosesti sapunul sau faci baie in cada

Trei lucruri pe care femeile nu ar trebui sa le faca dupa sex! Ce se intampla daca folosesti sapunul sau faci baie in cada
Trei lucruri pe care femeile nu ar trebui sa le faca dupa sex! Ce se intampla daca folosesti sapunul sau faci baie in cada

Partile intime ale femeilor pot avea de suferit dupa sex daca acestea fac o serie de lucruri. Sapunul, mersul la toaleta sau o baie in cada pot produce daune organelor genitale ale femeilor.

Nu folosi sapunul

Folosirea sapunului poate sa duca la iritatii vaginale si la uscarea tesuturilor. Daca vrei sa faci dus foloseste doar apa. Vaginul este un organ care se curata singur, astfel ca trebuie tratat cu blandete.

Orice femeie trebuie sa stie asta! Cum iti faci corect igiena intima

Nu uita sa mergi la toaleta

In timpul sexului, bacteriile pot patrunde in vezica urinara.

Asta poate sa duca la infectii post-sexuale ale vezicii urinare. Mergi la toaleta dupa sex, in decurs de o ora.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

8 semne care indica un vagin nesanatos! Daca si tu simti asta, mergi de urgenta la medic

Nu sta in cada

A face baie intr-o cada cu apa fierbinte pare a fi activitatea ideala in timpul sau dupa sex, dar asta nu ar face bine partilor intime.

Daca faci baie alaturi de prietenul tau, atunci corpul tau este expus la bacteriile de pe pielea si anusul lui, iar expunerea la apa poate sa reduca eficienta barierei antimicrobiene a pielii tale.

Sursa



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies