Trei lucruri pe care sa le bifezi inainte de botezul copilului tau

Trei lucruri pe care sa le bifezi inainte de botezul copilului tau
Trei lucruri pe care sa le bifezi inainte de botezul copilului tau

Au mai ramas doar doua luni pana la botezul fetitei tale, primul eveniment extrem de important din viata copilului tau, si vrei ca toate lucrurile sa iasa in regula? Descopera, in continuare, trei dintre lucrurile pe care sa le bifezi inainte de botezul copilului tau, astfel incat tot procesul sa decurga fara nicio problema.

Hainele copilului sunt esentiale

Traditia spune ca nasii de botez sunt cei care trebuie sa cumpere hainele copilului.

Mai exact, nasii sunt nevoiti sa cumpere intregul trusou de botez, adica toate obiectele necesare pentru indeplinirea ritualului religios. Trosoul contine, pe langa hainele pentru imbracarea copilului botezat, si obiecte precum o  sticluta de mir, un halat de baie, un prosop, o patura, o panza de mir si o batista. Pe Internet vei gasi numeroase informatii despre componenta trusoului, dar cel mai bine ar fi sa discuti cu preotul care urmeaza sa efectueze ceremonialul, ca sa le transmiti cu exactitate nasilor ce iti doresti sa cumpere pentru botez.
Inainte sa se apuce efectiv de cumparaturi, vorbeste cu nasii despre culorile si modelul hainutelor copilului tau, deoarece este nevoie ca ele sa se incadreze in tematica evenimentului si, de asemenea, sa se potriveasca cu tinutele parintilor, adica ale tale si ale sotului tau.

Fotograful nu trebuie sa lipseasca

In cazul in care iei in calcul sa nu platesti un fotograf profesionist pentru botezul copilului tau, ar fi bine sa te razgandesti.

Cat mai repede! Botezul este primul eveniment cu adevarat important din viata copilului tau, asa este obligatoriu sa imortalizezi toate gestrile si zambetele fetitei. Pozele si filmarile de la evenimente va fi niste „amintiri fizice”, pe care le veti pastra mereu in vietile voastre. Ca sa alegi un fotograf potrivit, cel mai bine ar fi ceri niste recomandari de la cativa prieteni care au si-au botezat copiii de curand. Opteaza pentru un fotograf capabil atat sa realizeze niste poze si niste filmari exceptionale, cat si sa transforme totul intr-o joaca, in asa fel incat fetita ta sa nu se simta stresata.

Nu uita marturiile
Ocupa-te personal de cumpararea marturiilor de botez, deoarece, desi nu pare, ele sunt foarte importante in economia evenimentului din viata copilului tau. Marturiile reprezinta un gest simplu prin care le multumesti invitatilor la botez pentru prezenta lor. De asemenea, daca pastrezi pentru tine cateva marturii de la botezul copilului tau, vei avea inca o amintire de la minunatul eveniment din viata familiei tale.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Dieta japoneza cu banane inventata de o farmacista! Slabesti 10 kilograme in 10 zile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies