Trei lucruri pe care sa nu i le zici medicului tau

Trei lucruri pe care sa nu i le zici medicului tau
Trei lucruri pe care sa nu i le zici medicului tau

Probabil ca ai o lista lunga de lucruri pe care le-ai face in loc sa mergi la medic. Programarile sunt foarte stresante, insa este absolut necesar sa faci o vizita la cabinetul medical ori de cate ori ai probleme de sanatate. Chiar daca tie nu iti apr importante, medicul este singurul care iti va da raspunsul exact.

1. "Sunt sigura ca este..." Cu totii cautam pe Google informatii despre primele simptome pe care le resimtim, insa rezultatele nu sunt tocmai exacte. In plus, acestea te streseaza si te baga in panica fara motiv. Medicii nu sunt cei mai fericiti cand le spui ca ai verificat online simptomele pe care le ai si consideri ca suferi de o anumita afectiune. Lasa-i sa isi faca treaba si pastreaza pentru tine tot ce gasesti pe internet.

 

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Zodii care vor avea un Craciun de cosmar. Sunt pline de regrete si de rani mai vechi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies