Este o alimentatie de zi cu zi, sanatoasa, gustoasa si hranitoare si este pentru oricine.
Mic dejun
Lipie cu omleta: 2 oua scrambled in tigaie cu 2 felii de telemea de capra, se pun intr-o lipie libaneza mica unsa cu putin pesto rosu, ½ ardei taiat felii subtiri sau 3-4 linguri de taboulleh sau de salata verde taiata marunt.
Prânz
Salata satioasa cu sardine si macrou: salata iceberg, rosii cherry, masline verzi, capere, ½ conserva de salata de sfecla rosie, o conserva de sardine in ulei, scurse, o conserva de macrou in apa, o conserva mica de porumb dulce.
Cina
Gratin de conopida la cuptor: fierbi putin conopida in apa cu sare, apoi o scoti pe servetel de hârtie la scurs si bati la furculita doua oua de gaina, o felie de telemea maruntita si o legatura de marar tocata marunt. Se desfac buchetelele de conopida, se toarna peste ele compozitia de ou si se da la cuptor pâna se incheaga oul. Se manânca cu salata de ardei copt si salata verde asortata.
Sursa: Cori.ro
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro