Trei trucuri pentru a iti organiza hainele in dulap fara a risipi spatiu!

Trei trucuri pentru a iti organiza hainele in dulap fara a risipi spatiu!
Trei trucuri pentru a iti organiza hainele in dulap fara a risipi spatiu!

Daca nu dispui de mult spatiu in care sa iti tii hainele (o reala problema pentru fete), iti aratam trei trucuri care te ajuta sa le strangi rapid si sa le depozitezi facand economie de spatiu.

1. Prima metoda este cea care face furori mai nou: apucand tricoul cu degetele in trei puncte, il strangi imediat pe jumatate si apoi pe sfert. Bluza o poti aseza in sertar invers, in 'picioare', nu pe lat.

2. Poti sa iti strangi tricoul cu ajutorul agendei tale sau al unui caiet pe care il pui pe spatele bluzei, la guler, si apoi impaturesti lateralele spre mijloc, aduci partea de jos peste agenda, o scoti si indoi iar bluza ca sa fie mai mica.


3. Iti poti atarna bluzele pe umerase fara sa largesti gulerul. Cea mai simpla metoda este sa bagi mana pe gulerul obiectului vestimentar, sa prinzi cu ana umerasele prin interior si sa il tragi in sus. E simplu si nu largesti nimic.

4. Daca adori sa porti maiouri vara si ai servarul arhi plin, poti sa incepi sa le faci mingii.
Pui maioul intins pe pat, intorci putin marginea de jos si apoi incepi sa strangi lateralele ca atunci cand rulezi un covor. La final, incepi iar sa rulezi maioul pana cand arata ca o minge si il fixezi cu partea de jos, pe care ai indoit-o initial.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies