Trei trucuri pentru cresterea rapida a parului

Trei trucuri pentru cresterea rapida a parului
Trei trucuri pentru cresterea rapida a parului

Un par sanatos si cat mai lung este visul oricarei femei. Din pacate, acesta nu creste tot timpul pe cate ne-am dori, si mai mult, necesita si o ingrijire riguroasa atunci cand il si vopsim.

Nu numai tratamentele naturale sau cele de la salon il pot revigora si reimprospata, cat si obiceiurile frecvente pe care le adoptam atunci cand il aranjam, spalam sau tundem.

1. Taie-i varfurile la sase-opt saptamani

In timp, varfurile firelor de par se subtiaza si daca nu tai partea deteriorata, parul se poate rupe si atunci sansele de a avea o podoaba capilara frumoasa scad substantial.

Asadar, prima masura, daca vrei sa ai un par lung si frumos, este sa tai varfurile.

2. Masaj cu ulei cald


Maseaza-ti scalpul cu ulei caldut. Este unul dintre cele mai bune trucuri prin care pori stimula cresterea parului. In plus, firul va fi mai gros. Uleiul de jojoba, uleiul de cocos sau uleiul de masline sunt ideale pentru un astfel de tratament.

3.
Masti cu albus


Albusurile de ou au proprietatea de a intari firul de par si stimuleaza radacina facandu-l se creasca mai repede. Sparge doua oua, separa albusurile si bate-le usor, apoi aplica pe par aceasta masca si las-o sa actioneze o jumatate de ora. Clateste-l apoi bine si vei observa ca parul tau arata mult mai sanatos, il vei simti mai puternic si, in scurt timp, vei vedea cum lungimea sa s-a modificat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies