Trei trucuri pentru slabit pe care nu le-ai testat niciodata! Trebuie sa le folosesti de acum inainte!

Trei trucuri pentru slabit pe care nu le-ai testat niciodata! Trebuie sa le folosesti de acum inainte!
Trei trucuri pentru slabit pe care nu le-ai testat niciodata! Trebuie sa le folosesti de acum inainte!

Vrei sa ai un corp de invidiat si pentru asta mergi mereu la sala? Iti e greu uneori sa te apuci de exercitii fizice, desi iti doresti asta? Uite aici cateva trucuri pe care le poti folosi si care te vor ajuta cu siguranta.

1. Pune-ti la vedere biletele motivationale- lipeste-le peste tot in aria ta vizuala. Asa iti vei aminti tot timpul pentru ce lupti zilnici. Pune-le pe frigider, pe oglinda din bai si chiar pe dulapul cu haine.

2. Nu face doar exercitii pentru slabit- Pe langa exercitiile de slabit, incearca sa menti si un stil de viata sanatos. Gandeste-te si la niste exercitii de forta pentru a-ti ajuta corpul sa se toinifieze.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

3. Rasplateste-ti eforturile- Imediat cum ai reusit sa scapi de o anumita greutate, mergi si rasfata-te cu o rochie, cu niste pantofi sau ce te face fericita. Acest lucru te va stimula si te va face sa te tii de treaba.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies