„Trei zile, până a venit rezultatul, am înnebunit.” Valeria Arnăutu este cu moralul la pământ. Ce i s-a întâmplat artistei

„Trei zile, până a venit rezultatul, am înnebunit.” Valeria Arnăutu este cu moralul la pământ. Ce i s-a întâmplat artistei
„Trei zile, până a venit rezultatul, am înnebunit.” Valeria Arnăutu este cu moralul la pământ. Ce i s-a întâmplat artistei

Valeria Arnăutu a plâns timp de trei zile de durere, în timp ce aștepta rezultatul analizelor pentru cățelușul ei Pappi. După ce a fost supus puncției, lacrimile i s-au transformat în cele de fericire pentru că au arătat că patrupedul ei nu are nicio boală gravă.

În cadrul unui interviu, interpreta de muzică populară a mărturisit cât de panicată a fost în ultimul timp.

Citește și: „Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta.” Ce greutăți a întâmpinat Brigitte, după achiziționarea unei case în Dubai

Valeria Arnăutu este cu moralul la pământ

Pappi, cățelușul artistei, a fost un pas de o tragedie.

Valeria Arnăutu a vorbit despre intervenția estetică la care a luat parte în urmă cu puțin timp și cât de mult a schimbat-o din punct de vedere al fizicului.

Valeria Arnăutu, faimoasa interpretă de muzică populară, iubește foarte mult animăluțele. În ciuda faptului că și-a pierdut câinele Rex, un ciobănesc german, cu care a petrecut 13 ani din viață, artista nu l-a uitat. Deși, la un moment dat, a declarat că nu va mai avea niciodată alt câine, viața i-a demonstrat contrariul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Primul meu câine a fost Rex, un ciobănesc german care s-a născut într-o zi de 11 mai, ca și Pappi, actualul meu câine. Rex a trăit 13 ani și a fost lumina vieții mele. După ce a murit am suferit atât de mult încât am zis că nu mai vreau să văd nicio furnică în casa mea.

Nici acum nu mi-a trecut, l-am îngropat la cimitirul de animale și mă duc frecvent acolo. La un an după moartea lui, fiica mea Anamaria mi-a dat întâlnire la un mall. Am fost surpinsă, nu înțelegeam de ce nu vine acasă și mă cheamă în oraș. Când am ajuns, avea în brațe un bulgăraș alb, într-o păturică. Eu, foarte nervoasă, am întrebat-o ce-i asta. Mi-a spus că-i al nostru, îl cumpărase din economiile ei.
Am plecat strigând că în casa mea nu va mai pune piciorul niciun câine”
a declarat, Valeria Arnăutu.

 Valeria Arnăutu este cu moralul la pământ
Valeria Arnăutu este cu moralul la pământ[Sursa foto: Facebook]

Ce a mai declarat artista despre cățelușul ei

Anamaria, fiica Valeriei Arnăutu, nu a acceptat decizia mamei ei. A făcut tot posibilul pentru a o convinge să  îl ia în considerare Pappi în familia lor, recurgând și la presiunea emoțională.

Când Valeria a aflat că puiul de cățel s-a născut în aceeași zi cu Rex, a fost surprinsă și uimită.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Îmi era așa de dor de el, plângeam și îl rugam: când crezi că suntem pregătiți te rog să te întorci la noi, fie și printr-un alt patruped, pe care o să-l iubim la fel de mult. Așa că i-am făcut fetei mele scandal, i-am lăsat la mall și am plecat la emisiunea mea. În pauze, la muncă, mă uitam pe facebook unde Ana făcea șantaj emoțional. Punea poze cu ea și cățelul și scria ‘Jucăria mea vie, mama nu te vrea, dar eu nu te voi abandona.

Evident că seara, când m-am întors acasă, Pappi era deja la mine în pat. Când am văzut în carnețelul lui că este născut tot în data de 11 mai nu mi-a venit să cred. Poate unii mă vor considera nebună dar eu cred că este reîncarnarea lui Rex, sau că el ne-a trimis pe cineva. Și așa a început aventura cu Pappi” declară Valeria Arnautu, în exclusivitate pentru FANATIK.

 Valeria Arnăutu este cu moralul la pământ
Valeria Arnăutu este cu moralul la pământ[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce aliment trebuie să pună femeile la tocul geamului. Trucul care te va scăpa de insecte



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Suntem săraci, nu suntem atât de bogați!” Alex Velea a vorbit deschis despre relația lui cu Antonia

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies