Trei zodii de femei care vor avea tot ce îşi doresc în această vară

Trei zodii de femei care vor avea tot ce îşi doresc în această vară
Trei zodii de femei care vor avea tot ce îşi doresc în această vară

Vara anului 2019 vine cu noroc pentru trei zodii! Vor avea noroc cu carul şi îşi vor îndeplini toate dorinţele în următoarele luni. Vezi care sunt norocoasele verii. Poate eşti şi tu printre ele!

Femeia Peşti

Vara anului 2019 le va aduce acestor femei mari câştiguri financiare. Tot ce vor avea de făcut este să se bucure de tot ce le rezervă viitorul pentru că aceasta va fi răsplata lor pentru toată munca pe care au depus-o în trecut.

Va fi vara lor pe plan profesional şi în sfârşit li se vor recunoaşte meritele şi se vor simţi într-un final apreciate.

Vor primi laude şi respect din partea şefilor şi a colegilor. În plus, vor fi favorizate şi pe plan sentimental!

Citeste si: Erau împreună de un an și femeia credea că vor fi pe vecie fericiți. Într-o zi, iubitul ei a venit acasă și i-a spus să se despartă. Tânăra i-a cerut un ultim sărut, iar ce s-a întâmplat apoi depășește orice imaginație

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Femeia Scorpion

Vara anului 2019 le va aduce nativelor născute în zodia scorpionului o persoană care le va înţelege perfect, indiferent cât de complicate ar fi sau ce fel de idei nebuneşti ar avea.

Mai mult decât atât, legătura acestor native cu familia va deveni mult ma puternică, iar la locul de muncă vor fi apreciate pentru munca depusă. Femeile scorpion se află pe această listă pentru că vor avea parte de dragoste, prietenie şi noroc.

Citește continuarea AICI.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Scrisoarea emoţionantă pe care i-a lăsat-o Edith Gonzalez fiicei sale, chiar înainte de a muri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies