Trei zodii prea inteligente ca sa poata fi mintite

Trei zodii prea inteligente ca sa poata fi mintite
Trei zodii prea inteligente ca sa poata fi mintite

Unii oameni sunt atat de naivi incat pot fi foarte usor dusi de nas. Altii, in schimb, au capacitati intelectuale atat de bine dezvoltate incat nu pot fi pacaliti nicicum. Iata care sunt zodiile pe care nu poti sa le duci cu zaharelul:

Gemeni

Nu incerca sa pacalesti vreodata in niciun fel un nativ din zodia Gemeni. In aflarea adevarului il ajuta si intuitia si inteligenta. Prinde din zbor informatiile si le trece printr-un filtru de gandire unic. Are abilitati intelectuale dezvoltate, motiv pentru care este inzestrat cu o capacitate uriasa de a-si gestiona propriile emotii. E la curent cu tot ce misca, astfel ca te va prinde foarte usor cu minciuna.



Fecioara

Acest nativ e foarte echilibrat in majoritatea momentelor si are o inteligenta practica. Daca incerci sa-i vinzi gogosi, se prinde de la o posta. Este genul de persoana care e in stare sa faca ordine in orice fel de haos, inclusiv in cel mental. Si nu se opreste pana nu ii iese perfect. Daca ai mintit o persoana nascuta in aceasta zodie si s-a prins, asteapta-te sa nu te ierte niciodata pentru o astfel de indrazneala.


Capricorn

Nu te pune cu Capricornul. E imbatabil la capitolul inteligenta, asa ca va sesiza orice incercare frauduloasa de a-l duce acolo unde nu isi doreste. Detecteaza extrem de usor minciuna si o taxeaza aspru. Capricornul reuseste sa faca in cateva clipe conexiuni la care altii ajung foarte greu. Chiar daca la inceput iti va da impresia ca te crede doar pentru a nu te jigni, usor, usor se va indeparta de tine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: sanatate.bzi.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies