Trend alert: look-uri “mini-me” pentru Ziua Copilului! Uite ce poarta

Trend alert: look-uri “mini-me” pentru Ziua Copilului! Uite ce poarta
Trend alert: look-uri “mini-me” pentru Ziua Copilului! Uite ce poarta

Designerii, marile case de moda si brand-urile cool si-au propus sa transforme copiii in miniaturi fashionable ale parintilor lor si, desi acest trend nu este nou, el se simte din ce in ce mai puternic pe piata de moda internationala!

 

De exemplu, casa de moda Burberry a captat magia si sarmul colectiilor feminine si masculine de primavara-vara Burberry Prorsum, intitulate “English Rose”, respectiv “Writers and Painters” si in colectia SS 2014 dedicata copiilor! Nuantele pastelate, dantela, dungile si bulinele, jachetele structurate si clasicele trench-uri se regasesc si in colectia Kids (disponibila in magazinul Burberry din strada Luterana, nr 4.), evident cu o reinterpretare chic&young, dar si cu accente clasice inspirate din mostenirea brand-ului.
La randul sau, designerul Marc Jacobs a inclus in linia Little Marc Jacobs numeroase detalii “mini-me”, inspirate din colectia pentru adulti. Piese cheie, precum trench-urile cu guler brodat, rochiile de party si topurile cu grafisme, dar si personaje haioase, precum Miss Marc sunt incluse in colectia dedicate celor mici. Nuantele de gri, rosu burgundy, albastru petrol si galben dau un aer urban colectiei Little Marc Jacobs (disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City), in timp ce modelele, desi au doar cativa anisori,  pozeaza cu o atitudine foarte cool!
Si
brand-ul de incaltaminte Vans a creat pantofi sport pentru copii, identici cu cei ai adultilor.  Authentic Sparkle Violet, Authentic Shimmer Silver, Authentic Blue de la Vans (disponibile in magazinul V Generation din Afi Palace Cotroceni) sunt copii fidele ale pantofilor unisex, asa ca toata familia poate purta perechi de pantofi identice. Aceasi tendinta se poate observa si la adidasxJeremy Scott care a creat versiuni mini ale pantofilor sport inaripati si ale jachetelor din piele, ce pot fi purtate in tandem de copii si parinti!
Cu o generatie de "pitici glam" care se inalta la Hollywood
- copiii ai cuplurilor de vedete din lumea filmului si a muzicii- dar si evenimente precum Global Kids Fashion Week, copiii viitorului au acum suficiente repere de stil. In plus pot calca pe urmele parintilor si in privinta alegerilor vestimentare!

De exemplu, casa de moda Burberry a captat magia si sarmul colectiilor feminine si masculine de primavara-vara Burberry Prorsum, intitulate “English Rose”, respectiv “ Writers and Painters ” si in colectia SS 2014 dedicata copiilor! Nuantele pastelate, dantela, dungile si bulinele, jachetele structurate si clasicele trench-uri se regasesc si in colectia Kids (disponibila in magazinul

Burberry din strada Luterana, nr 4.), evident cu o reinterpretare chic&young, dar si cu accente clasice inspirate din mostenirea brand-ului.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La randul sau, designerul Marc Jacobs a inclus in linia Little Marc Jacobs numeroase detalii “mini-me”, inspirate din colectia pentru adulti.

Piese cheie, precum trench-urile cu guler brodat, rochiile de party si topurile cu grafisme, dar si personaje haioase, precum Miss Marc sunt incluse in colectia dedicate celor mici. Nuantele de gri, rosu burgundy, albastru petrol si galben dau un aer urban colectiei Little Marc Jacobs (disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City), in timp ce modelele, desi au doar cativa anisori,  pozeaza cu o atitudine foarte cool!

Si brand-ul de incaltaminte Vans a creat pantofi sport pentru copii, identici cu cei ai adultilor.

 Authentic Sparkle Violet, Authentic Shimmer Silver, Authentic Blue de la Vans (disponibile in magazinul V Generation din Afi Palace Cotroceni) sunt copii fidele ale pantofilor unisex, asa ca toata familia poate purta perechi de pantofi identice. Aceasi tendinta se poate observa si la adidasxJeremy Scott care a creat versiuni mini ale pantofilor sport inaripati si ale jachetelor din piele, ce pot fi purtate in tandem de copii si parinti!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu

o generatie de "pitici glam" care se inalta la Hollywood- copiii ai cuplurilor de vedete din lumea filmului si a muzicii- dar si evenimente precum Global Kids Fashion Week, copiii viitorului au acum suficiente repere de stil. In plus pot calca pe urmele parintilor si in privinta alegerilor vestimentare!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum este viața Sânzianei Buruiană de când a devenit mămică pentru a doua oară și care sunt lucrurile pe care se axează acum. „Nu am mai pus așa accent pe mine. Nu prea mai e cazul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies