Trenduri vechi, garderobă nouă. Ce nu se poartă în toamna lui 2023

ce nu se poarta in toamna anului 2023
Ce nu se poartă în toamna lui 2023

Este cunoscut deja faptul că moda se schimbă de la an la an. Însă știați care sunt trendurile vechi, dar și cele noi pentru toamna anului 2023?

Aflați din rândurile următoare ce nu se poartă în toamna anului 2023. În plus, descoperiți și care sunt articolele vestimentare pe care cu siguranță ar trebui să le aveți în garderobă în acest sezon. 

 

7. Articole vestimentare cu animal print, asimetrice, modele și texturi mixte 

Ce nu se mai poarta 

Pe locul 7 se află articolele vestimentare cu animal print, asimetrice, cu modele, dar și cu texturi mixte.

Toate cele menționate, în ceea ce privește toamna anului 2023, sunt considerate demodate. Mai exact, în ceea ce privește articolele vestimentare care au animal print în diverse culori, care nu sunt deloc asemănătoare cu realitatea, sunt considerate cu totul și cu totul demodate, deși a reprezentat o tendință foarte mare pentru o lungă perioadă de timp, aceste articole vestimentare fiind extrem de purtate. 

Același lucru este valabil și pentru articolele vestimentare, mai exact topurile, care sunt asimetrice, fiind considerate destul de învechite și deloc actuale, motiv pentru care dacă vei continua să le porți, cu siguranță nu vei

arăta deloc actuală.  

În aceeași categorie intră și topurile care au diverse imprimeuri și texturi, dar și modele mixte, precum sunt și cele care au animal print, dar de asemenea au și dantelă și dungi de diverse culori, de exemplu, acestea fiind articolele vestimentare extrem de învechite la acest moment.  

Ce se poarta 

Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre articolele vestimentare cu animal print, în toamna anului 2023, cu siguranță vom regăsi animal prin-ul clasic cu aspect normal, care deține culori neutre, și deloc colorate.

De asemenea, de menționat este și faptul că, în tendințe se poartă ca ținuta să aibă o singură piesă vestimentară cu animal print, și nu toată ținuta să fie realizată din animal print, pentru a avea în continuare un look foarte clasic și elegant, și pentru a rămâne totodată și în tendințe. 

De asemenea, în ceea ce privește articolele vestimentare care sunt asimetrice, cele învechite așa cum am menționat anterior, pentru a rămâne în tendințele acestui sezon de toamnă 2023, le putem purta pe cele cu un tip obișnuit, drept și, pentru a ne asigura că ținuta este

una clasică, dar care ni se și potrivește. 

În plus, în ceea ce privește topurile cu diverse imprimeuri și texturi mixte, ar trebui cu siguranță să le excludem din garderoba pentru acest sezon de toamnă 2023, și să ne asigurăm că includem în garderoba noastră topurile cât mai simple cu putință, cu o singură culoare. 

ce se poarta in toamna 2023
Ce nu se poartă în toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

6. Look-ul Pumpkin Spice Latte Girl 

Ce nu se poarta 

Pe locul 6 se află articolele vestimentare care fac parte din look-ul Pumpkin Spice Latte Girl. Acesta este un loc care au tot fost purtat de-a lungul anilor, iar care se crede că va rămâne întotdeauna în tendințe, deși este un loc extrem de demodat. În ciuda faptului că fiecare articol vestimentar în parte se poate purta astfel încât să fie încă în tendințele acestui sezon de toamnă 2023, dacă se vor pune împreună și vor forma o ținută, mai exact cea denumită Pumpkin Spice Latte Girl, cu siguranță ținuta va fi una

demodată. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce se poarta 

Pe de altă parte, pentru a avea o ținută în tendințele acestui sezon de toamnă 2023, care să facă totuși parte din acest look Pumpkin Spice Latte Girl, și puteți să păstrați perechea de blugi skinny, dar și cizmele cu toc jos, puloverul de o singură culoare dar și eșarfa circulară și chiar și pălăria, însă, să nu le puneți împreună, ci separat în diverse ținute, blugii skinny să fie înlocuiți

cu unii albi drepți, pentru ca ținuta să fie mult mai actuală, eșarfa circulară să fie înlocuită cu una obișnuită, astfel încât ținuta să fie una minimalistă și clasică, păstrându-și aspectul clasic, dați și de puloverul care poate să fie doar într-o singură culoare, oversized, și să nu fie într-o culoare neutră, destul de plictisitoare în zilele noastre, iar de asemenea puloverul poate să fie chiar și fără mâneci, destul de lejer, sau chiar cu gâtul înalt, dintr-un material tricotat, la care veți adăuga fie perechea de pantaloni albă dreaptă menționat anterior, fie una destul de largă, la care veți adăuga perechea de cizme sau chiar de adidași și sandale, în funcție de vreme. 

toamna 2023
Ce nu se poartă în toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

5. Sacou, geacă din piele sau denim 

Ce nu se poarta 

Pe locul 5 se află sacoul, geaca din piele și denim. Astfel, se pare că în tendințe, nu se mai poartă sacoul, geaca din piele sau denim pe măsura noastră, potrivite corpului nostru, pentru că pur și simplu nu se mai află în tendințe și vom arăta complet demodate dacă vom alege să purtăm una dintre aceste articole vestimentare, mulate. De asemenea, dacă vorbim în special despre gecile din denim, acestea în general sunt demodate, iar dacă totuși aveți una în garderobă, ar trebui să o păstrați doar pe aceea și să nu mai achiziționați alta. 

Ce se poarta 

Pe de altă parte, în tendințele acestui sezon de toamnă 2023, se află sacoul supradimensionat, iar dacă vă doriți ca talia să fie totuși accentuată, îi puteți adăuga o curea strânsă. Sacoul trebuie să fie unul cu umeri foarte puternici, supradimensionați și relaxat, dat fiind faptul că acest tip de sacou se poate potrivii indiferent de forma corpului. De asemenea, nu trebuie să apelați la cele care au mâneci 3/4, ci mai degrabă cele lungi. Același lucru se aplică și atunci când vine vorba despre gecile din piele, acestea trebuie să aibă tot așa umerii puternici, de la care să nu lipsească anumite detalii, precum cureaua atașată gecii, din zona taliei pentru a ne accentua mai bine talia. În plus, tot în aceeași categorie intră și gecile din denim care trebuie să aibă un look mai relaxat, supradimensionat, pentru că acesta este locul actual din zilele noastre. 

tendinte vestimentare toamna 2023
Ce nu se poartă în toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

4. Blugi 

Ce nu se poarta 

Pe locul 4 se află blugii. Astfel, se pare că în tendințe, nu se mai poartă blugii care sunt fals albiți, având diverse zone mai deschise la culoare în comparație cu restul materialului, pentru că par foarte învechiți, iar în ciuda faptului că majoritatea persoanelor pot avea impresia că acest model nu se demodează niciodată, aflându-se încă în magazine, acesta nu mai este deloc actual și nou, pentru că pur și simplu nici nu mai arată bine, și nu va arăta decât că nu ne-am deranjat deloc să ne punem cap la cap o ținută și nu ne-a interesat deloc modul în care ieșim din casă. 

Ce se poarta 

Pe de altă parte, de ce se poartă în toamna anului 2023 sunt blugii care sunt într-o singură culoare, fără să aibă acele zone deschise din loc în loc, modelul lor fiind nu unul skinny, ci mai degrabă unul drept și lat, care să se potrivească indiferent de forma corpului, pentru ca la final să avem o ținută potrivită, dar totodată și clasică și elegantă, în funcție de celelalte articole vestimentare pe care alegem să le adăugăm la perechea de blugi aleasă. 

trenduri toamna 2023
Ce nu se poartă în toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

3. Vesta 

Ce nu se poarta 

Pe locul 3 se află vesta. Astfel, se pare că în tendințe, nu se mai poartă vestele lungi, care sunt adăugate peste alte topuri, care sunt fie în nuanțe neutre, fie în cele colorate, dat fiind faptul că acestea sunt extrem de demodate, iar cu siguranță nu ne vor alcătui o ținută actuală, potrivita pentru acest sezon de toamnă. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce se poarta 

Pe de altă parte, acestea rămân în tendințele acestui sezon de toamnă 2023, însă nu cele lungi, ci mai degrabă cele croite, cele de la costum, care sunt însă purtate nu peste alte articole vestimentare, ci mai degrabă ca un top, fie că are materialul clasic de costum cu nasturi, fie că modelul său este unul tricotat, acestea se pot purta cu ușurință ca topuri, fiind în tendințele actuale fără niciun dubiu. 

Ce nu se poartă în toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

2. Eșarfe 

Ce nu se poarta 

Pe locul 2 se află eșarfele. Bineînțeles că atunci când vine vorba despre eșarfele demodate, aici se încadrează cele infinite, mai exact cele circulare de la care nu vezi niciun capăt ieșind, cele care sunt pătrate și mari, de la care bineînțeles că nu lipsește nici imprimeul cât mai colorat cu putință, care cu siguranță nu se mai află în tendințele actuale. 

Ce se poarta 

Pe de altă parte, pentru ca eșarfele să rămână un tendințe, trebuie să ne asigurăm că acestea sunt mari, pentru că acestea nu se vor demoda niciodată, în niciun caz cele circulare, iar imprimeurile lor să fie cât mai actuale cu putință, printre care se află și carourile sau dungile sau pur și simplu să fie păstrate doar într-o culoare anume, pentru a ne păstra stilul clasic și drăguț, indiferent de ținuta pe care o purtăm. 

Ce nu se poartă în toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

1. Rochiile maxi  

Ce nu se poarta 

Pe locul unu se află rochiile maxi. Exact ca în cazul articolelor vestimentare menționate anterior, cele care dețin diverse modele, texturi sau culori, sunt de-a dreptul învechite, și nu vă va ridica deloc aspectul, ci dimpotrivă va face exact opusul. Dacă rochia respectivă va avea un imprimeu abstract imens, se va adăuga și o dantelă dar și un volan și o mânecă lungă, acest aspect poate să fie cu adevărat deteriorat, care vă va face să ieșiți în evidență, însă nu într-un sens bun. 

Ce se poarta 

Pe de altă parte, rochiile maxi trebuie să fie în continuare purtate în acest sezon de toamnă 2023, însă nu cele menționate anterior, ci mai degrabă cele care sunt dintr-un material tricotat, și de o singură culoare. Acest model este cel care se află cu siguranță în tendințe și se va păstra mult timp de acum înainte, fiind unul foarte actual, cu un aspect minimalist, care cu siguranță se va putea purta zi de zi, indiferent de ocazie seama de momentul zilei. 

Ce nu se poartă în toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Explorând culorile toamnei. Tendințe în manichiură pentru toamna 2023

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies