Trendurile în materie de fashion, pentru primăvară/vară 2023

Trendurile în materie de fashion, pentru primăvară/vară 2023
Trendurile în materie de fashion, pentru primăvară/vară 2023

Tendințele modei pentru primăvară/vară ale anului în curs, au luat cu asalt revistele de profil.

Marile case de modă, au făcut lansările oficiale ale noului sezon vestimentar, iar produsele pot fi achiziționate, atât din magazine, cât și de pe site-urile online. Industria modei este mereu cu un pas în față și începe să își pregătească noile ținute, cu cel puțin șase luni înainte de lansarea trend-ului. Încă din luna septembrie 2022, acestea au pregătit lansările pentru colecția primăvară/vară 2023, pentru toți împătimiții modei. Accentele au fost puse pe detalii, deși sunt multe femei care nu abordează ținutele într-un stil vestimentar excentric.

Ce se poartă în anul 2023

Pentru o ținută office, Calvin Klein oferă mereu linii curate și forme sobre. De asemenea, pentru o ținută elegantă, trendurile în materie de fashion sunt extrem de versatile. Culorile tari ale hainelor, în nuanțe electrice, asortate cu poșete finuțe și de efect, pot face dintr-o ținută banală, o capodoperă. Rochiile marilor case de modă pot fi pentru sexul frumos, o adevărată inspirație. Pantofii de damă trebuie să fie în schimb, bine aleși pentru ținuta ta.

Cu siguranță, aceștia vor face diferența, mai ales că pot fi o alegere pentru garderoba ta și în următorii ani. Anul trecut, obsesia pentru vestimentația în culoarea fucsia, putea fi observată cu ușurință, atât în magazine, cât și garderoba influencerilor. În anul 2023, abordarea în fashion, se face în nuanțe pastelate. Totuși, albastrul regal a fost surpriza remarcabilă a sezonului. Pentru femeile care caută mereu să fie atrăgătoare, pot alege lucrurile cu talie joasă și țesăturile transparente. Accesoriile florale tridimensionale pot fi găsite în marile magazine și vor însufleți, cu siguranță, ținuta aleasă. Liniile simple, curate și neutre, vor face schimbarea în ceea ce privește noul sezon primăvară/vară 2023. Culorile metalice sunt și ele prezente în acest sezon și pot fi purtate inclusiv, pe unghii. Marile magazine le vor oferi în combinații interesante, cu țesături brodate sau direct cu paiete. Personalitățile internaționale ale modei, au realizat pictoriale în care au abordat ținute ce se poartă în anul 2023. Cu ușurință, pot fi inspirație pentru femeile care sunt împătimite ale noilor tendințe. 

Care sunt culorile anului 2023

Care sunt tendințele primăvară/vară în 2023

Mulți influenceri au vorbit în podcast-uri, despre aceste tendințe și un element principal a fost faptul că moda anilor ’90, a revenit în zilele noastre. Tendința este de a purta piesele clasice. Se poate observa cu ușurință, că marile case de modă au implementat acest lucru. Elementele de bază, de calitate, sunt incluse în magazine, tocmai pentru persoanele care vor să investească într-o garderobă, ce poate fi purtată și în anii următori. Ceea ce este interesant, poate fi faptul că designerii au ținut cont de costul crescut al vieții și multe mărci s-au adaptat. Practic, accesibilitatea este într-o scară mai largă. Era blugilor skinny a trecut, lăsându-i loc erei cu pantaloni ce au un croi relaxat. Indiferent că au structură evazată sau sunt largi pe picior, femeile care adoptă un stil casual, vor fi încântate de aceste tendințe. 

Denimul a câștigat terenul în privința țesăturilor, încă de anul trecut. Abordarea poate fi extrem de versatilă, de la jachete supradimensionate, fuste maxi, la rochii midi sau scurte. Dace vrei să fii boemă, poți opta pentru țesăturile cu imprimeurile florale. Pentru adolescente, vine o perioadă propice pentru bustiere. Într-o ținută cu vestă sau sacou, această piesă va atrage atenția celor din jur.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies