Mesaje de LA MULȚI ANI! pentru ziua de naştere (aniversară)

mesaje de la multi ani pentru iubit
Mesaje de “La mulţi ani!”

Trimite un „La mulţi ani!” de ziua de naştere către mamă, soră, frate, tată, iubit (a), profesori, colegi de muncă şi prieteni!

De ziua ta, ziua ta, ziua ta

Eu îţi ofer dragostea, dragostea

Este ziua ta

De ziua ta, ziua ta, ziua ta

Eu îţi ofer dragostea, dragostea

Sunt celebrele versuri ale formaţiei 3SE dedicate tuturor care îşi serbează ziua de naştere sau onomastica.

De câte ori nu ai auzit aceste versuri atunci când sărbătoritul abia aştepta să sufle în lumânările de pe totul pregătit special pentru el? De cele mai mai multe ori, multe persoane se alfă într-o lipsă de inspiraţie atunci când vor să surprindă cu un mesaj de La Mulţi ani!, mama, sora, fratele, tatăl, iubittul (a), soțul, soția profesorii, colegii de la locul de muncă, prietenii.
În multe culturi, ziua de naştere se sărbătorește împreună cu familia, prietenii, colegii și se obișnuiește ca cel aniversat să primească cadouri, mesaje, urări şi felicitări.

Pentru a le face o zi cât mai frumoasă sărbătoriţilor, transmite-le  un “La mulţi ani!” de ziua de naştere printr-un mesaj, SMS, o urare sau felicitare specială! Trimite cele mai frumoase gânduri și sentimente de ziua aniversară!  

“La mulţi ani!”- Mesaje

Citeste si: //Mesaje de "bună dimineața" pentru iubit// Arată-i că te gândești la el de la prima oră!

Zile senine și fericire alături de cei dragi, sănătate și cât mai multe visuri împlinite! La mulți Ani!

La Mulți Ani și să cunoști iubirea, îți doresc să te iei de mână cu Fericirea!

Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe pământ! La Mulți Ani!

De ziua ta de naștere îți doresc sănătate și noroc. Fiecare zi să înceapă cu o bucurie, fiecare clipă să îți aducă împlinire. La Mulți ani!

Credeai că am uitat de o zi atât de specială precum nașterea ta? Îți trimit din tot sufletul acest mesaj de la mulți ani și te asigur de prietenia mea veșnică! La Mulți Ani fericiți!

Poate că nu sunt lângă tine în ceastă zi specială, dar vreau să știi că mă gândesc la tine și că îți doresc un sincer La mulți ani!

Nu am cuvinte să exprim cât de fericit/ă sunt că îți mai sărbătorești un an din viață! Îmi doresc să fii mereu fericit/ă și sănătos/oasă. Să nu te schimbi niciodată. La mulți ani!

La mulţi ani şi sper ca drumul tău în viaţă să fie pavat numai cu bucurii şi împliniri!

Mesaje de “La mulţi ani!” pentru mama

Citeste si: TRIMITE: Felicitări şi Urări de 1 iunie 2021. Cele mai frumoase mesaje de ziua copilului 01.06.2021

Exemple de urari de ziua de nastere

Citeste si: CELE MAI TARI MESAJE: Cum spui "La Mulți Ani" de Constantin şi Elena. Urări şi SMS-uri pentru Leana, Costel, Lenuţa şi Costică

Îţi transmit toată dragostea mea şi sper să avem energia necesară pentru a continua șirul nebuniilor pe care obișnuim să le facem de atâția ani. Sunt recunoscătoare pentru faptul că eşti prietena mea şi sper să îţi pot răsplăti această bucurie pe care mi-o faci zi de zi! Te iubesc, draga mea!

Un sincer „La mulţi ani!” plin de gânduri bune, sănătate şi noroc! Să te bucuri de această vârstă frumoasă, iar realizările tale să crească tot mai mult pentru a-ţi răsplăti tot efortul depus! Să ai parte de o zi minunată!

La mulţi ani cu multe gânduri minunate! Pe lângă tradiționalele urări de sănătate, noroc şi dragoste, îti doresc să ai parte numai de bucurii pe planul personal şi de realizări pe planul profesional! Sper să ai parte de o zi perfectă!

Iată ce soare mare este pe cer astăzi pentru a sărbători ziua ta de naștere! Dragul meu prieten, să nu-ţi pierzi din nebunie, optimism şi zâmbet. Îţi urez tot ceea ce este mai bun pe lume, cu toată afecțiunea mea! La mulţi ani!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La Mulți Ani, cu ocazia aniversării, multă sănătate și bucurie! Să fii fericit/ă, dar și să faci fericiți pe alții. Să fii iubit/ă, dar și să răspândești iubire în jurul tău. Să ai parte de tot ce e frumos în lumea asta și toate visele să ți se împlinească!

Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!

Cu fiecare an care trece peste noi devenim mai înțelepți. Nu sunt sigur ce ai învățat anul acesta, dar știu că fiecare experiență te-a transformat în persoana care ești azi! La mulți ani!

SMS-uri “La mulţi ani!” pentru ziua de naștere

Citeste si: TRANSMITE: MESAJE de Sf. CONSTANTIN & ELENA 2021

Felicitari la mulți ani zi de nastere
Mesaje de “La mulţi ani!” pentru colegi[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mesaje de Sf. Constantin și Elena 2021: Urări şi felicitări cu LA MULŢI ANI pentru Constantin, Costin, Costel, Constanţa şi Elena!

Îți doresc să știi ce cauți în viață, să-ți dai seama când ai găsit ce ai nevoie și să ai norocul de a păstra ceea ce te face fericit/ă. La mulți ani!

Muncește că și cum n-ai avea nevoie de bani, iubește că și cum nimeni niciodată nu te-a rănit, dansează ca și cum nimeni nu te vede, cântă ca și cum nimeni nu te aude, trăiește ca și cum paradisul ar fi pe pământ. La mulți ani!

Zilele de naștere înseamnă un nou început și un moment perfect pentru noi țeluri în viață. Înaintează cu încredere și curaj! Ești o persoană specială. La mulți ani!

Fii fericit/ă! Azi este ziua în care ai fost adus/ă pe această lume ca să fii o binecuvântare și o inspirație pentru oamenii din jurul tău! Ești o persoană minunată! Să ai parte de cât mai multe aniversări și să îți îndeplinești toate dorințele!

Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit/ă și amintește-ți un lucru: azi e ziua ta specială, așa că trăiește-o la maxim! La Mulți Ani!

În această zi specială îți doresc să găseșți dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viața ta! La mulți ani!

O zi din an este a ta și este cea mai frumoasă zi. Să te bucuri de ea împreună cu cei dragi. La mulți ani!

Urări „La mulţi ani!” simple

Citeste si: Mesaje de Sf. Constantin și Elena pentru familie și prieteni

urari la multi ani simple

Citeste si: 8 Martie-Ziua Femeii! Cele mai frumoase mesaje pentru doamne şi domnişoare

La mulţi ani! de ziua ta

De ziua ta îți doresc să fii înconjurat/a de prieteni, să asculți muzica ta de suflet, să lumineze orașul în jurul tău! La mulți ani!

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani și un tradițional La Mulți Ani.

Atât de multe urări, atât de multe zâmbete, multe memorii, dar prea puține cuvinte pentru o zi atât de importantă. La mulți ani!

Zboară în avionul ambiției, aterizează pe aeroportul succesului, fie ca viitorul tău să strălucească mereu. La mulți ani!

Sper că această zi să fie începutul celui mai măreț și minunat an din viața ta. La mulți ani!

Îți doresc o zi plină de bucurie și un an plin de veselie. La mulți ani!

Sper ca ziua ta să îți aducă tot ce e mai bun pentru sufletul tău! Îmi doresc ca ziua de azi să fie plină de surprize plăcute! La mulți ani!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La Mulți Ani!

Urări „La mulţi ani!” zi de naştere

Mesaje de “La mulţi ani!”

Citeste si:|| TRIMITE|| Felicitări şi Urări de Sfânta Maria 2021. Cele mai frumoase gânduri pentru toţi cei ce serbează numele de Sfânta Maria 2021

Mesaje de „La mulţi ani!”. Gânduri frumoase pentru iubit, mama, sora, frate, soţ, soţie, colegi, prieteni

Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește! Sper că această zi să fie începutul celui mai măreț și minunat an din viața ta. La Mulți Ani!

Mesajele cu La Mulți Ani sunt greu de făcut, îți doresc tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât! Îți doresc să nu-ți lipsească nimic din ceea ce te face fericită, te îmbrățișez cu toată dragostea. La Mulți Ani!

Am vrut să-ți iau de ziua ta un cadou super tare, super minunat, super original, super frumos și unic. Dar nu am reușit să mă îndes în plic, sau SMS, așa că ți-am trimis mesajul ăsta până una, alta. La mulți ani!

Ești mai matură, mai înțeleaptă, mai trecută prin viață și mai experimentată în amor. Deci nu te mai preocupă lucrurile banale și materiale, cum ar fi cadourile, nu? La mulți ani!

Mesaje de „La mulţi ani!” pentru iubit

felicitari la multi ani

Urări sau felicitări oferite de ziua de naştere-  La mulţi ani!

Felicitări! Ai reușit să mai îmbătrânești un pic fără să se vadă! Nu uita, azi nu ai voie sex deloc, ai nevoie de toată energia rămasă ca să sufli în lumânări diseară!

Acest mesaj nu conține grăsimi, colesterol sau aditivi. Este în întregime natural, dar conține mult, mult zahăr. Totuși, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce că persoană care-l citește. Zâmbește și La mulți ani!

Cunoșți pe cineva căruia trebuie să îi trimit un mesaj de La mulți ani, vreo aniversare? Dacă știi de ceva petreceri, anunță-mă, pentru că nu am mai mâncat prăjituri de mult și îmi scade glicemia!

Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teamă că, dacă se adeverește, la anu’ nu o să mai am ce să-ți doresc. La mulți ani!

Pentru ziua ta nu avem nevoie de o simplă brichetă, ne trebuie un aruncător de flăcări ca să aprindem toate lumânările alea! La mulți ani!

Să primeșți flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să strălucești, să aduci bucurie și sărbătoare! La mulți ani!

Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții, iar în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!

Felicitări „La mulți ani!” zi de naştere

urari de la multi ani

Mesaje pentru ziua aniversară – La mulţi ani!

Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!

La mulți ani, sănătate, fericire și bunăstare materială. Prefixul nou este doar un semn de maturitate, nu unul de întristare!

O zi frumoasă, plină de împliniri pe toate planurile și presărată cu mici surprize plăcute! Un călduros la mulți ani din partea echipei.

La mulți ani și fie ca ziua de azi să vă aducă contracte semnate, întâlniri fructuoase, bani încasați și un final de program mai devreme, urmat de o întâlnire cu cei dragi, cadouri și petreceri!

Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. Îți doresc un sincer La mulți ani!

De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani!

Kfetele.ro îți urează: La mulţi ani!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

TRIMITE: Felicitări şi Urări de 1 iunie 2021. Cele mai frumoase mesaje de ziua copilului 01.06.2021

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies