Truc genial! De ce sa iti urci picioarele pe pereti

Truc genial! De ce sa iti urci picioarele pe pereti
Truc genial! De ce sa iti urci picioarele pe pereti

Picioarele ridicate pe perete este una dintre cele mai calmante pozitii care iti poate fi de folos atunci cand te simti coplesit, obosit sau stresat.

Cum este pozitia?
Te intinzi pe spate cu fundul cat mai aproape de perete, apoi iti ridici picioarele si le sprijini pe perete. Iata 5 motive sa stai cu picioarele ridicate la perete.

1. Reduci edemul din picioare
Prin inversarea efectului gravitational asupra picioarelor poti ajuta la punerea in miscare a oricarui lichid care s-ar fi putut acumula in membrele inferioare din cauza tensiunii arteriale scazute sau a faptului ca petreci mult timp in picioare in timpul zilei. In aceasta pozitie folosesti gravitatia in avantajul tau.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop 13 septembrie 2024. O zodie va avansa în funcție

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies