Multe gospodine au întâmpinat probleme atunci când au preparat rețete simple. Specialiștii au împărtășit un truc genial și rapid, care te va ajuta să gătești un preparat excepțional. Trebuie doar să torni o lingură de apă în tigaia cu ouă!
Majoritatea oamenilor preferă să consume preparate sărate la micul dejun. Prima masă a zilei este un prilej în a sta alături de cei dragi, care se îndreaptă mai apoi spre școală sau la locul de muncă. Cu toate astea, o astfel de masă poate să nu iasă senzațional întotdeauna, mai cu seamă că gospodinele sunt de multe ori pe grabă.
Ouăle ochiuri sunt un preparat extrem de rapid de pregătit, fiind consumate de mulți membri din casă care le preferă moi în interior și cu o crustă crocantă în exterior. Din nefericire, unele gospodine nu le pregătesc mereu așa pentru că sunt presate de timp, sau nu cunosc încă câteva trucuri care să le fie de ajutor.
Citește și: Care este ingredientul minune care se pune pe cartofii prăjiți. Nu vei mai schimba această rețetă
Citește și: Trucul senzațional care te ajută să dezgheţi carnea mai rapid. Ce trebuie să facă gospodinele cu oala
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Truc pentru ouă ochiuri
Experții sfătuiesc doamnele să adauge în tigaie o lingură de apă, iar după să lase ouăle ochiuri să se gătească timp de încă un minut, cu un capac deasupra. În acest fel, se vor bucura de un gălbenuș moale care se va face imediat, dar și un albuș gătit corespunzător. În tigaie se creează un anumit condens, care ajută la gătirea lor. Dacă respecți toți pașii, în doar trei minute vei obține un preparat senzațional.
Citește și: Care este soluția pentru atunci când ai pus prea multă sare în mâncare
Citește și: Ce să faci pentru poftă de mâncare. Care sunt cauzele pentru care nu aveți poftă de mâncare
În acest fel, persoanele dragi vor pleca cu zâmbetul pe buze de acasă, și o să îți mulțumească pentru masa delicioasă de care au avut parte. Nu uita să verifici gălbenușurile înainte să le pui în farfurie, pentru ca acestea să nu fie crude.