Trucul anului în materie de curăţenie! Ce se întâmplă dacă torni sare în vasul de toaletă

Trucul anului în materie de curăţenie! Ce se întâmplă dacă torni sare în vasul de toaletă
Trucul anului în materie de curăţenie! Ce se întâmplă dacă torni sare în vasul de toaletă

Sarea vine în ajutorul nostru şi când vine vorba despre curăţenie.

Nu mai este un mister că produsele naturale ne pot ajuta să curăţăm diverse părţi componente ale caselor noastre. Mai mult decât atât, altele sunt extraordinare pentru îngrijirea corpului şi sunt folosite atât de urmaşele Evei, cât şi de domni. Dar haideţi să ne oprim la un singur ingredient: banala sare. Ei bine, aceasta nu este utilizată doar pentru a exfolia şi a ne lăsa o piele catifelată. Ea poate servi, cu uşurinţă, şi unui alt scop.

Pentru a avea o toaleta impecabilă, fără încrustații, putem să folosim sare. Turnaţi aproximativ 100 de grame de sare grunjoasă în closet și presărați-o și pe margini. Lăsați-o acolo aproximativ trei ore și apoi spălați vasul de toaletă.

Citeste si: Cu ce se curăță geamul de la aragaz. Care este soluția cea mai eficientă pentru tine

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ideal ar fi, totuşi, să lăsați sarea toată noaptea, iar în acest fel acțiunea de curățare va fi mai eficientă. În loc de sare puteţi folosi și bicarbonat de sodiu, dacă preferaţi.

Sarea, aliatul nostru de încredere în numeroase situaţii! Cum ne mai poate ajuta

Sarea ar putea fi atunci utilă pentru îndepărtarea petelor de pe cești. Adesea atunci când consumăm băuturi precum ceai sau cafea riscăm să lăsăm pete care se curăță foarte greu. Pentru a le îndepărta în mod natural și fără a folosi substanțe chimice, luați puțină sare, puneți-o pe o cârpă umedă și frecați energic zonele pătate ale ceștii. Veți vedea că petele vor dispărea foarte repede.

Citeste si: Haine arse cu fierul de călcat? Iată cum te poate salva un banal cub de zahăr

În cele din urmă, sare ne poate ajuta foarte mult să îndepărtăm mirosurile de ceapă și usturoi din mâini. Doar amestecați-o cu puțin suc de lămâie și spălați-vă mâinile în acest amestec. De asemenea, sarea are capacitatea de a desfunda scurgerea chiuvetei.

Acestea fiind zise, dacă vă veţi interesa de metode ieftine, dar eficiente, de a face curăţenie în casă, de a vă păstra hainele în condiţii bune cât mai mult timp sau de a vă răsfăţa corpul, veţi fi pe deplin mulţumiti şi veţi reuşi să faceţi şi o economie considerabilă. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies