Trucul care te ajuta sa cureti un ou perfect, fara sa ramana albus pe coaja

Trucul care te ajuta sa cureti un ou perfect, fara sa ramana albus pe coaja
Trucul care te ajuta sa cureti un ou perfect, fara sa ramana albus pe coaja

Cati dintre noi nu am pierdut o parte din albus atunci cand am curatat un ou fiert pentru ca acesta a ramas lipit de coaja? Aplicand insa trucul de mai jos veti putea sa obtineti un ou fiert care se curata intreg extrem de usor.

1. Inainte de a fierbe ouale ar trebui sa le lasi un pic la temperatura camerei. Eviti asfel craparea lor in timpul fierberii.

2. Dupa ce s-au incalzit putin, faceti o gaura cu ajutorul unui ac fin, in partea mai lata a oului, deci cea opusa varfului. Aveti grija sa nu crapati coaja. De asemenea, nu va temeti ca va curge albusul din ou, pentru ca in partea lata a oului se afla un spatiu cu aer care protejeaza continutul.



3. Dupa ce ati facut un mic orificiu in ou, puteti sa fierbeti oul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa: sanatate.bzi.com



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies