Trucul cu care cureţi aragazul într-un singur minut. Scapi de rugină imediat

Trucul cu care cureţi aragazul într-un singur minut. Scapi de rugină imediat
Trucul cu care cureţi aragazul într-un singur minut. Scapi de rugină imediat

Curăţarea bucătăriei poate deveni o adevărată corvoadă pentru multe persoane. Exact când ne este lumea mai dragă, aragazul se murdăreşte, tigăile trebuie să fie curăţate şi nici cuptorul parcă nu arată asa cum ne-am dori.

 

Pe piaţă există sute de produse pentru a curăţa bucătăria. Toate promit să cureţe bucătăria în numai câteva minute, însă conţin o mulţime de substanţe chimice care sunt iritante.

Iar dacă suferi de anumite forme de alergii, atunci ştii deja cât de greu este să găseşti o soluţie care să nu te facă să strănuţi din cinci în cinci minute şi să nu îţi înroşească ochii.

 

Şi pentru că multe persoane aleg să cureţe bucătăria în weekend, iată câteva soluţii naturale care te ajută ca în cel mai scurt timp să ai toate lucrurile curate şi strălucitoare, fără să depui prea mult efort.

 

 

Pentru vasele foarte murdare, care nu se curăţă deloc cu un detergent obişnuit de vase, trebuie să iei nişte măsuri suplimentare. Astfel: se face o soluţie din sodă de rufe şi detergent de vase, se spală vasele, apoi se clătesc cu apă din abundenţă. Pentru a folosi acest amestec, se recomandă folosirea unor mănuşi din cauciuc, pentru a nu crea iritaţii la nivelul mâinilor.

 

Petele de ulei sunt o parte inevitabilă atunci gând găteşti, în ciuda tuturor măsurilor de precauţie pe care le iei. După un timp, aceste pete de ulei formează o peliculă greu de îndepărtat.

 

Citeste continuarea pe Revista Teo. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop complet Oana Hanganu 31 octombrie - 2 decembrie: Venus, din nou în Balanţă! Află ce îşi aduce de data asta, în funcţie de zodie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies