Află din rândurile următoare cum coace Gabriela Cristea vinetele, astfel încât să iasă gustoase.
Gabriela Cristea a fost recent la piață, de unde a cumpărat mai bine de 30 de kg de vinete, dar și ardei și alte legume. Ajunsă acasă, prezentatoarea TV s-a pus pe treabă și s-a apucat să coacă vinetele.
Care este secretul Gabrielei Cristea pentru a coace vinetele?
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Soția lui Tavi Clonda a refuzat să le coacă afară, pe grătar, ci a preferat să le coacă în casă, pe aragaz. Gabriela Cristea a luat această decizie pentru că, spune ea, atunci când coace vinetele pe aragaz, acestea au un gust mai bun și nu se îmbibă în miros de fum.
„ Mi-ați pus multe întrebări legate de faptul că eu prefer să fac vinetele în casă, pe aragaz, ci nu să le gătesc afară.
Trucul util al Gabrielei Cristea pentru a alege cele mai bune vinete
Vedeta a dezvăluit și un truc util care o ajută să aleagă cele mai bune vinete de copt.
„ Între timp am aflat cum se aleg vinetele din piață. Dacă au un singur punct pe fund, care este rotund și nu este băgat în interior, acelea sunt vinetele pe care trebuie să le luați. Dacă au ca o dungă sau ca un oval pe fund, cu siguranță acelea sunt pline de sâmburi .”, a mai spus Gabriela Cristea.