Trucul japonez cu muștar pentru prosoapele albe. Cum le poți păstra pufoase și flexibile

Trucul japonez cu muștar pentru prosoapele albe. Cum le poți păstra pufoase și flexibile
Trucul japonez cu muștar pentru prosoapele albe. Cum le poți păstra pufoase și flexibile

Fie că este vorba despre cele de baie sau de bucătărie, prosoapele albe necesită o îngrijire aparte, lucru pe care toate gospodinele îl știu deja. Cum poți obține un alb imaculat folosind trucul japonez cu muștar?

Prosoapele colorate sunt ușor de întreținut, cu toții știm asta, însă cele albe necesită o altfel de spălare, mai ales dacă sunt folosite la bucătărie. Orice fel de pată poate intra adânc în țesătură, iar dacă nu știm cum să tratăm corespunzător problema ar putea deveni foarte rigide și închise la culoare. Iată cum poți obține un alb imaculat folosind trucul japonez cu muștar:

Citeste si: Pune praf de copt pe haine înainte de a le băga în mașina de spălat! Trucul care te va ajuta să ajungi la rezultatele dorite

Trucul japonez cu muștar pentru prosoapele albe
Trucul japonez cu muștar pentru prosoapele albe[Sursa foto: Unsplash]

Cum poți spăla cel mai bine prosoapele albe

Există un truc japonez mai puțin cunoscut printre gospodine, dar care dă rezultate excepționale. Nu ai nevoie decât de trei ingrediente simple pentru a obține un alb imaculat. Iată care sunt acestea:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Într-un bol de dimensiuni medii trebuie să adaugi două linguri de muștar uscat, o lingură de ulei vegetal și jumătate de lingură de oțet, iar mai apoi să amesteci totul. Ulterior, pune compoziția într-un lighean și toarnă 10 litri de apă.

În substanța obținută se introduc prosoapele albe care trebuie să stea la înmuiat aproximativ 12 ore sau, cel mai bine, peste noapte. Materialele se clătesc prima dată în apă rece, iar mai apoi în apă fierbinte.

Citeste si: Ce se întâmplă dacă se calcă sarea cu fierul de călcat. Ce reprezintă acest truc?

Trucul japonez cu muștar pentru prosoapele albe
Trucul japonez cu muștar pentru prosoapele albe[Sursa foto: Unsplash]

Cum poți păstra prosoapele pufoase

Prosoapele trebuie schimbate o dată pe săptămână, asta pentru că doar așa se vor păstra pufoase o perioadă mai lungă de timp.

După spălare, fiecare prosop în parte trebuie scuturat bine, astfel încât să își recapete flexibilitatea.

Acestea nu se calcă niciodată și nici nu se așează alături de alte haine pentru că eliberează multe scame și poți deteriora materialele mai delicate.

O altă regulă atenționează faptul că prosoapele se spală cu jumătate din detergentul pe care-l folosim în mod obișnuit la alte obiecte vestimentare.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce se întâmplă dacă torni făină în chiuveta de la bucătărie. Multe gospodine vor fi încântate de rezultatul uimitor al trucului!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies